Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JAMES BOND GYŰJTEMÉNY ÜGYNÖKTÁSKA - LIMITÁLT KIADÁS (40 DVD)
JAMES BOND BOX SET

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kémfilm
Rendezte:Michael Apted, Martin Campbell, Roger Spottiswoode, Terence Young, Guy Hamilton, Lewis Gilbert, Peter Hunt, John Glen, Lee Tamahori
Szereplők:Bernard Lee, Christopher Walken, Daniela Bianchi, Denise Richards, Desmond Llewelyn, Gert Fröbe, Halle Berry, Jeroen Krabbé, John Cleese, Jonathan Pryce, Louis Jourdan, Madonna, Michael Madsen, Pierce Brosnan, Robert Carlyle, Robert Shaw, Roger Moore, Sean Connery, Sophie Marceau, Timothy Dalton, Ursula Andress, Pedro Armendariz, Teri Hatcher, Joseph Wiseman, Jack Lord
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Bolgár, Cseh, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Portugál, Román, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:2400 perc


81990 Ft.Nem kapható


44 évvel az angol szuperügynök elsõ filmes kalandja (Dr. No) után idén új fõszereplõvel indul újra útnak a James Bond-legenda: a decemberben a hazai mozikba kerülõ következõ James Bond-film (Casino Royale) a 007-es ügynök karrierjének kezdetével ismerteti meg a nézõket. De a megújulás nem csak a legfrissebb, 21. filmet érinti. A premierhez idõzítve DVD-n most újra megjelenik a teljes klasszikus Bond-sorozat 20 filmje, méghozzá korábban soha nem látott és hallott minõségben!

Az MGM és a klasszikus filmek digitális felújítására specializálódott Lowry Digital Images - ez utóbbi cég nevéhez kötõdik az Indiana Jones-trilógia és a klasszikus Star Wars trilógia bámulatos restaurálása - közel három év munkával, a fellelhetõ legjobb eredeti kópiák felhasználásával, szó szerint képkockáról képkockára haladva újította fel mind a húsz filmet!

A közel 74 kilométernyi filmanyag digitalizálása után több mint 37 millió szennyezõdést, hajszálrepedést, foltot tûntettek el a számítógépes varázslók, korrigálták a megfakult színeket, a sérült képkockákat, majd minden egyes film hangzását feljavították a manapság elvárt térhatású 5.1-es szabványra!

A most DVD-n megjelenõ gyûjtemény azonban nem csak ezért egyedülálló és kihagyhatatlan: ezúttal mind a 20 film 2-lemezes extra változatban kerül a piacra, és a korábbi - egyébként is gazdag - extra-kínálat mellett újabb háttérinformációk, kommentárok, kisfilmek és kivágott jelenetek kerültek a lemezekre. Ami pedig a haza rajongók számára örömteli hír: immár az összes rész megtekinthetõ 5.1-es magyar szinkronnal és végre - a filmek mellett - az extrák jó része is élvezhetõ magyar felirattal!


Extrák:
Minden film 2 DVD-s extra kiadásban! Részletek a filmek lapjain!