Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PINOKKIÓ KALANDJAI 2.
PINOCCIO - OLASZ

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, TV sorozat
Rendezte:Luigi Comencini
Szereplők:Gina Lollobrigida, Andrea Balestri, Nino Manfredi, Vittorio De Sica
Forgalmazó:AMM
Hang:Magyar - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:90 perc


2990 Ft.Nem kapható


4 rész:
Pinokkió börtönlakó lesz, mert a bíróság az áldozatot ítélte el, mivel ellopták tõle 4 aranyát. Szabadulása után megtalálja a kék hajú Tündér sírját, aki a sírfelirat szerint azért halt meg, mert nem tudott tovább várni rá. Gepettó ezalatt kétségbe esetten keresi fiát. A mester elhatározza, hogy a tengeren is áthajózik annak érdekében, hogy megtalálja Pinokkiót. A háborgó tenger azonban nem kegyelmez sem neki, sem csónakjának.
5 rész:
A halottnak hitt Tündér még egy esélyt ad Pinokkiónak. Amennyiben rendszeresen és szorgalmasan jár az iskolába, akkor megmenti Gepettót a haláltól. A kis vadóc osztályelsõ lesz és példamutató módon tanul egészen addig, amíg fel nem tûnik egy régi barát, akivel korábban együtt csavarogtak éjjel-nappal.
6 rész:
Az iskolakerülõket szamárrá változtatják. A Pinokkió nevû szamár egy cirkuszban lép fel, de szomorú véget ér. Egy csodának köszönhetõen azonban Pinokkió egy cápa gyomrában újra találkozik Gepettóval, aki évek óta lakik már a szörny belsejében. A fiú arra akarja rábeszélni a mestert, hogy meneküljenek a cápa gyomrából,de legnagyobb megdöbbenésére Gepettonak esze ágában sincs elhagyni a biztonságos helyszínt.