Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SHREK
SHREK

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték, Családi, Rajzfilm
Rendezte:Andrew Adamson, VIcky Jenson
Szereplők:Animációs hõsök
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Egyéb, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Héber - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:94 perc


2990 Ft.Nem kapható


Hol volt, hol nem volt, egy messzi mocsárban, meghitt magányban élt egyszer egy morcos ogre, akit Shreknek hívtak. Ám a zöld szörny nyugalmát és életét egy nap fenekestül felbolygatta egy különös esemény. Mesebeli lények lepték el a mocsarat, és lepték meg gyanútlan hõsünket.
A három vak egér futkározott a vacsoráján, a nagy, gonosz farkas nagymamának öltözve feküdt az ágyában, a hét törpe Hófehérke koporsóját tette az asztalára, kunyhója elõtt pedig ott nyüzsgött a három hajléktalan kismalac, és mindenféle más varázslatos figurák, akiket a gonosz Farquaad nagyúr ûzött el otthonukból.
Shrek tehát elment a nagyúrhoz, hogy visszakövetelje mocsarát, de ehhez elõbb meg kell mentenie a szörnyû tûzokádó sárkány karmaiból Fiona királylányt, hogy Farquaad feleségül vehesse, és király lehessen.
A nagy kalandban társa is akad az ogrének - a szószátyár Szamár, aki bármit megtenne Shrekért, egy valamit kivéve: a világ minden kincséért sem hajlandó befogni a száját. Hamarosan kiderül, hogy a sárkánynál sokkal nagyobb problémát jelent Fiona különös titka?
William Steig mesekönyve alapján a filmet Andrew Adamson és Vicky Jenson rendezte Ted Elliott, Terry Rossio, Joe Stillman és Roger S.H. Schuman forgatókönyvébõl. A producerek Aron Warner, John H. Williams és Jeffrey Katzenberg, az executive producerek Penney Finkelman Cox és Sandra Rabins voltak.
A filmet Magyarországon forgalmazza a UIP Dunafilm.



Extrák:
Produkciós információk (szöveges)
Az alkotók és szereplõk bemutatása (szöveges)
A film elõzetese
Werkfilm (így készült...)
Audiokommentár(ok)
Kimaradt jelenetek
DVD-ROM extrák
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése