Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EGY NEHÉZ NAP ÉJSZAKÁJA
A HARD DAY

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Richard Lester
Szereplők:John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr, Wilfrid Brambell
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar, Héber, Angol
Hang:Angol - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:85 perc


1990 Ft.Nem kapható


Az EGY NEHÉZ NAP ÉJSZAKÁJA a Beatles legelsõ mozifilmje. A Richard Lester rendezte filmklasszikust két Oscar-díjra is jelölték Alun Owen forgartókönyvéért és a zenei rendezõ, Sir George Martin munkájáért.
1964-et írunk, és négy fiatal liverpooli srác éppen a világot készül megváltani - már ha ez az eszement világ hagyja, hogy kijussanak a hotelszobájukból. Richard Lester vakmerõen korhû rock'n'roll vígjátéka beszabadítja a szárnyukat próbálgató gombafejeket a sikoltozó rajongók, paranoiás producerek, vakbuzgó újságírók és bajkeverõ családtagok örvényébe. Közben pedig feltárja túlélésük és sikerük titkát: pajkos rosszalkodás iránti kielégíthetetlen vágyukat és életigenlõ mókafüggõségüket.
A mozi egy áldokumentumfilm majdhogynem valósághû stílusában készült, nyomon követi John, Paul, George és Ringo egy napját, amint viharként rájuk ront a hírnév. Épp most határozták el, hogy életükben elõször megszegik a szabályokat. Az elkövetkezõ 24 órában kidobják idõbeosztásukat, semmibe veszik kötelezettségeiket és belekóstolnak a szabadságba. Sikoltozó rajongókat kell majd kicselezniük, el kell kerülniük a sajtót, ellen kell szegülniük menedzserüknek és ellenõrzésük alatt kell tartaniuk Paul rögeszmés nagypapáját. Ezen kívül a film része egy vad televíziós mûsor is a négy gombafejû elõadásában.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Eredeti elõzetes
Freeman könyv
Klaus Voorman ? mûvész, zenész
Színfalak mögött