Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRANSAMERICA
TRANSAMERICA (2005) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Vígjáték
Rendezte:Duncan Tucker
Szereplők:Elizabeth Pena, Graham Greene, Burt Young, Kevin Zegers, Felicity Huffman
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:100 perc


2990 Ft.Nem kapható


Bree, lánykori nevén Stanley transzszexuális. Hosszú évek óta magányosan él Los Angeles-ben, és arra készül, hogy teljes értékû nõvé váljon. Már csak egy hét, és az utolsó mûtéten is túl lesz, férfiteste végérvényesen nõivé változhat. Ám egy váratlan telefonhívás nemcsak a mûtét idejét teszi kétségessé, hanem az egész életét a feje tetejére állítja.

A New York-i rendõrségen prostitúció és drogügyek miatt letartóztatták 17 éves fiát; mivel Toby anyja már nem él, õt keresik meg. Bree nem akar tudomást venni a fiúról, akinek létezésérõl a telefonhívásig nem is tudott, de terapeutája határozottan ellenzi a mûtétet addig, amíg nem tud szembenézni a múltjával.

Bree kelletlenül elutazik New Yorkba, és képtelen bevallani Toby-nak, hogy a konzervatív középosztálybeli nõi külsõ valójában az apját rejti; inkább egy egyházi segélyszolgálat tagjaként tünteti fel magát. Amikor rájön, hogy Toby Los Angeles-ig akar stoppolni, csak hogy megkeresse az apját, felajánlja, hogy magával viszi. Mindezt azzal a hátsó szándékkal teszi, hogy útközben majd kirakja a nevelõapjánál.

A hosszú út alatt találkoznak múltjuk szereplõivel, és nemcsak egymást, hanem saját magukat is megismerik...