Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
REJTÉLY
CACHÉ (2005) - FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Michael Haneke
Szereplők:Daniel Auteuil, Juliette Binoche
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Francia - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:117 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Georges, a befutott televíziós mûsorvezetõ és felesége, Anne, a sikeres és elégedett emberek életét élik. Ám egy nap valami megzavarja a családi idillt – az ajtajuk elõtt egy rejtélyes videokazettát találnak. A felvételeken saját magukat látják, valaki rejtett kamerával lefilmezte õket. A megdöbbent házaspárnak fogalma sincs arról, hogy ki és milyen szándékkal készíthette a videót.

Az igazi játszma csak most kezdõdik. Újabb videokazettát kapnak, melyet még több követ, olyan felvételekkel, amelyek zavarbaejtõen intimek és egyre személyesebbek. Georges megpróbálja kinyomozni, hogy ki lehet a mindinkább fenyegetõ történések mögött. A szálak saját múltjához vezetik vissza, és olyan titkok kerülnek napfényre, amelyek alapjaiban rendítik meg annak a biztonságosnak hitt életnek a falait, amelyet Anne-nel maguk köré emeltek.

Michael Haneke 2001-ben már nyert díjat Cannes-ban – akkor A zongoratanárnõ kapta a Nagydíjat. 2005-ben a Caché a legjobb rendezés díját és a Fipresci díjat hozta meg a rendezõnek.