Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A VÉR VÁLASZOL
WAIST DEEP (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Vondie Curtis-Hall
Szereplők:Tyrese Gibson, Henry Hunter Hall, Megan Good
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Görög, Lengyel, Magyar, Román
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:93 perc


1490 Ft.Raktáron
Használt


Mindig visszajövök hozzád! – ígéri a börtönbõl nemrég szabadult O2 kisfiának, Juniornak. Nem sejti, hogy hamarosan talán életét is kockára kell tennie ahhoz, hogy állja a szavát.

Hat évet ült, már kétszer elítélték, és most feltételes szabadlábon arra készül, hogy jó apja legyen gyermekének. Nem hibázhat többé, hiszen egy harmadik balhé után automatikusan az életfogytiglan járna… Amikor azonban kirángatják a kocsijából és az autóval együtt a benne ülõ kisfiát is elrabolják, a törvény, a tisztes szándék már nem sokat ér. Fiát az egyik helyi bûnszövetkezet tartja fogva és százezer dollárt kérnek az életéért. O2 tudja, hogy a rendõrség nem tudja megvédeni a fiát, és abban is biztos, hogy tisztességes úton nem tudja megszerezni a pénzt.

Szövetségesre talál egy prostituált személyében, akivel a rablás helyszínén találkozott, és veszélyes tervet eszelnek ki Junior kiszabadítására. A tét: minden, vagy semmi. Modern Bonnie és Clyde-ként csapnak le bankokra, de csak az értékmegõrzõk bizonyos fiókjait rámolják ki – egy bûnszövetkezet pénzével lépnek olajra. Abban bíznak, hogy az alvilág vezérei majd egymásra gyanakodnak és kitör a bandaháború – akkor jön el az alkalmas pillanat arra, hogy kiszabadítsa Juniort!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése