Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ÉLET NÉLKÜLEM
MY LIFE WITHOUT ME (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Isabel Coixet
Szereplők:Sarah Polley, Amanda Plummer, Scott Speedman, Debbie Harry
Forgalmazó:Odeon
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:107 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Ann 23 éves, és noha biztosan nem ilyen életrõl álmodott gyerekkorában, különösebben nem elégedetlenkedik. Apja gyerrmekkora óta börtönben ül, õ maga éjszakánként takarítóként dolgozik, hajnalonként pedig az anyja kertjében álló lakoókocsijába tér haza, ahol férje és két kislánya vár rá. Derült égbõl villámcsapásként éri a hír, hogy elõreahaladott rákja van, és csupán néhány hete maradt hátra. Listát készít tehát arról a tíz dologról, amit még feltétlenül el kell végeznie hátralevõ idejében ahhoz, hogy nyugodtan búcsúzhasson az élettõl és szeretteitõl, úgy, hogy a lehetõ legkisebb fájdalmat okozza.

A film varázsa egyszerûségében és életszerûségében rejlik. Isabel Coixet, a spanyol származású rendezõnõ sikeresen elkerülte az ilyenkor felbukkanó csapdákat, filmje egy pillanatig sem ragad le a könnyfakasztó szenvedés szívesen alkalmazott elemeinél, ellenkezõleg, annyi humort és bájt visz filmjébe, amennyit e kényes téma elbír.
A sok nagyszerû színész mellett külön erõsség a fõszereplõ, Sarah Polley visszafogott játéka, amivel hihetõvé és emlékezetessé teszi ezt a kivételesen szép és érzékeny filmet.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Így készült
Elõzetes
Interjú az alkotókkal és a szereplõkkel
Videóklip