Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A LÉGY (2 DVD) (SZINKRONOS VÁLTOZAT)
THE FLY - SE (1986) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:David Cronenberg
Szereplők:Jeff Goldblum, Geena Davis, John Getz
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Dán, Finn, Magyar, Norvég, Svéd
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:91 perc


4990 Ft.Nem kapható


Seth Brundle kutató meginvitálja laboratóriumába az egyik tudományos folyóirat riporternõjét, Veronica Quaife-t, hogy forradalmian új találmányát bemutatva elkápráztassa a nõt és a szakmát.

Brundle a korábbi tudományos elméletek szerint megépíthetetlen teleport megvalósításán dolgozik, vagyis az anyagátvitel egy új módszerén. A tudósnak eddig még csak élettelen tárgyakat sikerült egyik kísérleti kabinból a másikba teleportálni - az élõlényekkel végzett kísérletek mind kudarccal végzõdtek. De Brundle úrrá lesz a problémán és elérkezik a nap, amikor õ maga lép a kabinba, hogy bebizonyítsa: nagyszerû találmánya mûködõképes és biztonságos.

A kísérlet azonban ezúttal is balul sül el. A teleportálás indításakor ugyanis nem volt egyedül a kabinban. A számítógép lebontotta Brundle és a fülkébe berepülõ légy genetikai térképét, a célkabinban pedig már a két élõlény egyesített DNS-e alapján építette fel az új lényt. Brundle eleinte nem vesz észre semmi különöset. De aztán felülkerekednek benne a légy öszönei, képességei és fokozatosan a teste is átalakul…


Extrák:
1. LEMEZ:

Audiókommentár a rendezõ közremûködésével

2. LEMEZ:

Így készült (kb. 133 p.)
Kimaradt jelenetek
Alternatív befejezés
Elõzetes
Szöveges információ
Kisfilm
Képgaléria