Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FOGLALKOZÁSA: RIPORTER
PROFESSIONE: REPORTER (1975) - FRANCIA-OLASZ-USA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Michelangelo Antonioni
Szereplők:Jack Nicholson, Maria Schneider
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Dán, Finn, Francia, Görög, Héber, Hindi, Horvát, Lengyel, Magyar, Norvég, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Angol - Mono
Francia - Mono
Német - Mono
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:121 perc


3490 Ft.Nem kapható


Az Oscar-díjas Michelangelo Antonioni (Nagyítás) írta és rendezte ezt a nagyszerû, izgalmakkal teli thrillert, melynek fõszerepében a háromszoros Oscar-díjas Jack Nicholsont (Ragyogás) és a legendás szépségû Maria Schneidert (Utolsó tangó Párizsban) láthatjuk.

Valahol Dél-Afrikában, egy szállodai szobában David Locke (Jack Nicholson), a kiégett riporter szomszédja holttestére bukkan. Úgy érzi, itt az alkalom, hogy elmeneküljön régi életébõl. Felölti a halott férfi személyazonosságát, és magához veszi határidõnaplóját, amely Afrikán és Európán át veszedelmes fegyvercsempészekhez és egy titokzatos fiatal nõhöz (Maria Schneider) vezeti. Locke hamar rájön: hiába szökött meg elõzõ életébõl, új bõre egyre szûkebb, és nem biztos, hogy meg tud szabadulni tõle.

Többek közt Nicholson briliáns alakításának köszönhetõen a FOGLALKOZÁSA: RIPORTER 1976-ban elnyerte a Bodil Award-ot a legjobb európai film kategóriában, 1975-ben pedig Arany Pálma-díjra jelölték a cannes-i filmfesztiválon. A DVD-n most elõször megjelenõ filmet felújított változatban élvezhetik a rajongók!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Audiókommentár Aurora Irvine újságíró és Mark Peploe forgatókönyvíró közremûködésével
Audiókommentár Jack Nicholson közremûködésével
Elõzetes