Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ROBOG AZ ÚTHENGER II. (4-6.RÉSZ)
ROBOG AZ ÚTHENGER II. - MAGYAR (FEKETE-FEHÉR

Formátum:DVD
Műfaj:Klasszikus, TV sorozat
Szereplők:Agárdi Gábor, Bodrogi Gyula, Tahi-Tóth László, Bessenyei Ferenc, Kállay Ilona, Antal Imre, Szabó Gyula, Csongrádi Kata
Forgalmazó:Europa Records
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:128 perc


2990 Ft.Nem kapható


Nyírmadocsa, valamikor a hetvenes években. A kis nyírségi falu mindennapjait általában semmi különös esemény nem zavarja meg, ám egy nap János a kútba esik, megnyitják a tekepályát és Pestrõl megérkezik a szerkesztõ úr is, az utolsó analfabéta megtalálásának reményében.

De hogy kicsoda János? És hogy milyen megoldást is eszelnek ki megmentésére a falusiak? Vagy hogy ki az utolsó analfabéta, és egyáltalán mit is akar tõle a szerkesztõ úr? Kérdéseinkre a válaszok legalább annyira abszurdak, mint a hetvenes években forgatott magyar sorozat, melyben Józsi (Szabó Gyula), a nagy dumás, egykori tengerész-dokkmunkás-istállófiú stb. elindul úthengert szerezni kicsiny falujának, hogy végre legyen igazi út Nyírmadocsán.

Ám a korántsem komoly történet csak akkor kezdõdik igazán, amikor Józsi megszerzi a csodagépet, és kalandos útra vállalkozva keresztülrobog vele az országon az õ kis rezedaszagú faluja felé.

A DVD-n található epizódok:

Háromnapos ünnep
Szép volt fiúk
Kultúrházavatás