Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BŰVÖS KÖRHINTA
THE MAGIC ROUNDABOUT (2005) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm
Rendezte:Dave Borthwick, Jean Duval
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:85 perc


990 Ft.Nem kapható


Az Elvarázsolt Faluban, jégbe fagyva, romokban hever a Bûvös Körhinta. Ez Zuzmor (Végvári Tamás), a gonosz varázsló mûve, aki azon fáradozik, hogy leigázza a Földet, és az örök jég fagyos birodalmává tegye. Zuzmorral egy jóságos, bajszos varázsló, Zizidor (Tahi Tóth László) veszi fel a küzdelmet, akinek lábak helyett rugói vannak. Ám Zizidor is csak addig ugrál, amíg õt is meg nem fagyasztja a jégszívû Zuzmor! Nem marad más hátra, Zizidor barátai kénytelenek csatarendbe állni a Föld megmentéséért. Négy olyan figura, akik akcióhõsként kissé valószínûtlenek, de a szívük aranyból van: Brian (Gyabronka József), az epekedõ, szerelmes csiga, Dalária (Náray Erika), az operaénekes tehén, Dylan (Galambos Péter), a bódult, filozofikus hajlamú nyúl és Dugó (Görög László), egy, a cukrot módfelett kedvelõ kutyus.
Csak három varázserejû gyémánt megszerzésével tudja ez a bizarr, de rettenthetetlen és elszánt csapat megállítani és visszafordítani a létüket fenyegetõ jegesedést. Zizidor utolsó erejével még egy kedves kis piros Gõzöst (Lux Ádám) varázsol elõ barátai számára, no meg egy titokzatos térképet. Így aztán a vonakodó kalandkeresõk boldog otthonukat elhagyva veszélyeket rejtõ útra kelnek a fagyos észak felé.

Elkeseredett versenyfutás kezdõdik Zuzmorral, az õ hû alattvalójával, Sam-mel (Csuja Imre), az õrszemmel és az idõvel, egy tüzet okádó vulkán forrva bugyogó láváján át, egy csalóka trópusi szentély legmélyéig hatolva, óriási jeges pusztaságokon és hófödte csúcsokon keresztül vergõdve.

Vajon gyõzedelmeskedhet-e négy hõsünk a legyõzhetetlennek tûnõ gonosz Zuzmoron? Bátorságra, ravasz fortélyokra és a barátság erejére lesz szükségük ahhoz, hogy túljárjanak az ellenség eszén, hogy újra kisüthessen a Nap, kizöldülhessenek a rétek, és elindulhasson a bûvös körhinta!

Negyven évvel az eredeti televíziós sorozat után A bûvös körhinta címû családi animációs film jellegzetes humorral és kedves bájjal ötvözi az izgalmas fordulatokat, abban a reményben, hogy ez a kedves mese a mai gyermekeket is megbabonázza!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Így készült (magyar hanggal)
Interjú az alkotókkal (magyar hanggal)
Premier Londonban