Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LAGZI-RANDI
THE WEDDING DATE (2005) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Clare Kilner
Szereplők:Dermot Mulroney, Amy Adams, Debra Messing
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:90 perc


990 Ft.Nem kapható


Kat (Debra Messing - Derült égbõl Polly) elkényeztetett féltestvére, Amy (Amy Adams - Kapj el, ha tudsz!) esküvõjére készül a szörnyen rendellenesen mûködõ család. A nagyszabású londoni rendezvényen a násznagy Kat rendkívül jóképû ex-barátja, Jeffrey (Jeremy Sheffield) lesz. Mindez roppant örvendetes lenne, ha Kat épp nem egyedül, szingliként pörgetné napjait New Yorkban, ahol él. Így viszont a helyzet több mint kínos: egyenesen kétségbeejtõ!

Kat azt teszi hát, amit bármelyik vállalkozó kedvû, egyedülálló nõ tenne az õ helyében – keres egy profit és felbérli. Ugyan kit érdekel, ha ezzel a megoldással bizony átlép néhány erkölcsi szempontból kétes határvonalat, plusz belekerül szerény hatezer dollárjába, amit saját zsebbõl kell kicsengetnie?
Szerencsére tökéletes érzékkel választ a kínálatból, és a sima modorú, szívdöglesztõ Nick Mercer (Dermot Mulroney - Álljon meg a nászmenet) mellett dönt, aki New York egyik jól ismert és keresett profi kísérõ-pasija. Mihelyt Angliában vannak, a fantasztikus éleslátással megáldott, karizmatikus Nick – részben színész/részben pszichiáter/részben bonviván – segít Katnek a félnótás családja és Jeffrey által teremtett helyzet zavaros vizein hajózni, és mindenkit, akivel csak találkozik, meggyõzni arról, hogy õ és Kat, szóval õk valóban egymásnak vannak teremtve!

Ahogy Nick elbûvöli Kat szüleit, Amy-t, Amy võlegényét, Edward-ot (Jack Davenport), valamint 100 km-es körzetben minden nõt, aki él és mozog, Kat is olyan dolgokat kezd érezni, amilyeneket még soha korábban…

A Négy esküvõ és egy temetés, az Álljon meg a nászmenet! és a Bazi nagy görög lagzi hagyományát követve a Lagzi-randi kedves, mulatságos, megható és végletesen romantikus képet fest szerelemrõl, házasságról.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Interjú
Werkfilm - Így készült
Audiókommentár Debra Missing közremûködésével
Kimaradt jelenetek