Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KEDVENC MARSLAKÓM
MY FAVORITE MARTIAN (1999)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Családi
Rendezte:Donald Petrie
Szereplők:Elizabeth Hurley, Jeff Daniels, Christopher Lloyd
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Lengyel, Holland, Halláskárosultaknak: Német, Halláskárosultaknak: Angol, Német
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:90 perc


7990 Ft.Nem kapható


Marslakó érkezik a Földre - pontosabban Marslakó ûrhajója csapódik a földbe, méghozzá éppen egy hírre éhes tévériporter orra elõtt. Tim tudja: hosszú ideje hanyatló karrierje mostantól csak felfelé ívelhet, hiszen exkluzív tudósítást készíthet az elsõ földönkívülirõl.
A Marslakó azonban keresztülhúzza számításait: elõször láthatatlanná válik, aztán játék-méretûvé zsugorítja össze ûrhajóját, végül emberi alakot ölt, és mindenkinek Tim nagybácsikájaként mutatkozik be. Tim ismerõsei, szomszédai és barátnõje egyre jobban megkedvelik a különös nagybácsit, aki legfeljebb mohó fagylaltozásával kelt feltûnést, de földönkívüli trükkjeivel csak Tim elõtt produkálja magát, aki lassan beleõrül, hogy nem képes normális videofelvételt készíteni az idegenrõl, miközben az teljes odaadással, a maga gülüszemû valójában, operaáriákat dalolva habfürdõzik, beszélõ ruhájával együtt…
Igazi szupercsapat készítette ezt a szenzációs trükkökkel és még jobb poénokkal fûszerezett családi vígjátékot. A Richie Rich és A szomszéd nõje mindig zöldebb rendezõje a Vissza a jövõbe dokijaként megismert Christopher Lloydra osztotta a Marslakó szerepét, az újságírót pedig a Jim Carrey mellett vígjátékhoz edzõdött Jeff Daniels alakítja (Dumb és Dumber - Dilibogyók, 101 Kiskutya, Féktelenül).


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése