Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SZERELEM HULLÁMHOSSZÁN (SZINKRONIZÁLT) KERÜLJ SZINKRONBA KIADÁS
SLEEPLESS IN SEATTLE (1993) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Kerülj szinkronba!, Vígjáték
Rendezte:Nora Ephron
Szereplők:Meg Ryan, Rob Reiner, Tom Hanks
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Cseh, Egyéb, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:101 perc


1990 Ft.Nem kapható


Karácsony este van. Az egyik rádióállomás pszichológus mûsorvezetõje felkéri hallgatóit, hogy telefonon osszák meg vele és a többi hallgatóval legfontosabb kívánságukat. Az állomást egy Seattle-i kisfiú hívja fel, aki azt kívánja, hogy édesapja találjon magának egy új feleséget a fiú másfél éve meghalt mamája után.

Az ország túlsó felén Annis Reed éppen Washington felé autózik, amikor meghallja a rádióból a szívfacsaró kívánságot. Az adás többmillió hallgatójával együtt õ is elérzékenyül és érdeklõdéssel hallgatja tovább a mûsort. Idõközben a mûsorvezetõnek sikerül rávennie a kisfiú apját is, hogy meséljen az életérõl, és szeretett felesége haláláról. Amikor a férfi a maga kedves, szellemes, ugyanakkor szomorú stílusában belekezd a történetbe, Annis úgy érzi, megmozdult benne valami. Ez a titokzatos erõ késõbb sem hagyja nyugodni, és arra sarkallja, hogy megkeresse a kontinensnyi távolságban élõ ismeretlen férfit...

A szerelem hullámhosszán igazi könnyfakasztó, kedves romantikus családi film. Nem véletlen, hogy ebben a mûfajban egyike a legnépszerûbb produkcióknak, és az sem meglepõ, hogy öt évvel a film bemutatója után a rendezõnõ és a két fõszereplõ újra összeállt, hogy elkészítsenek egy hasonlóan sikeres és romantikus új történetet. Természetesen A szerelem hálójában címû produkcióról van szó.