Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EGY RÉM RENDES CSALÁD - 4.ÉVAD (3 DVD)
MARRIED WITH CHILDREN – THE COMPLETE FOURTH S

Formátum:DVD
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Ed Oneill, Christina Applegate
Forgalmazó:Warner
Feliratok:Angol, Francia, Holland, Német, Nincs
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Francia - Mono
Német - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:506 perc


7990 Ft.Nem kapható


Áskálódnak, hangoskodnak, és közönségesebbek, mint valaha – de tõlük pontosan ezt várjuk! A Bundy família tagjai, Al, Peg, Kelly és Bud az Egy rém rendes család feledhetetlen bemondásokkal és vaskos poénokkal teli negyedik évadában is folytatják egymás gyilkolását, miközben hencegõ szomszédjuk, Steve örökre elhagyja Marcyt és a környéket, a sorozat pedig a korábbinál is kíméletlenebb gúnnyal „szól be” a modern Amerikának. A tabudöntögetõ évad 23 epizódja között olyan klasszikusokat találunk, mint a „Frissensült”, a „Hullajó kondíció” vagy a kétrészes „Ajándékmentes karácsonyi ünnep” – és mindezt egy kihagyhatatlan háromlemezes kiadványon!

1. LEMEZ

1. rész FRISSENSÜLT
Bundyék kerti pikniket rendeznek a munka ünnepén, és amikor Peggy véletlenül kiborítja az elõzõ évi hamut, amely lényeges összetevõje Al híres hamburgerének, új alapanyag után kell nézni.

2. rész HULLAJÓ KONDÍCIÓ
Jim Jupiter tévés fitneszguru meg akarja nyerni Peggyt a testmozgásnak, ám pont az ellenkezõje történik: „a legegészségesebb ember Chicagóban” hamarosan bonbont majszol, és együtt bámulja a tévét Peggel.

3. rész BRÚNÓ HAZATÉR
Míg Al táborozni viszi a környékbeli gyerekeket, Peg pókerpartit rendez a barátnõivel, amelybe Kelly is beszáll, hogy így szedje össze a pénzt egy koncertjegyre.

4. rész IRÁNY A FOGORVOS
Fogfájása miatt Al életében elõször elmegy a fogorvoshoz, így kimarad a szökõévenként egyszer történõ csodából: Peg vacsorát fõz.

5. rész NEM EGY NAGY DURRANÁS Õ, DE AZ ENYÉM
A fodrásznál egy közönséges szõkeség eldicsekszik vele, hogy egy újabb nõs férfi fejét csavarta el, és Peggy arra gyanakszik, hogy Alrõl lehet szó.

6. rész CSEREDIÁK
Bundyék némi pluszjövedelemért befogadnak egy külföldi cserediákot, Kelly azonban rádöbben: õ csöppet sem járt jól a francia bombázó felbukkanásával.

7. rész KUTATÁS MISS OKTÓBER UTÁN
Egy szexi poszterlány jár Al cipõboltjában, aki otthon rémülten tapasztalja, hogy a teljes Playboy-gyûjteményének lába kelt. A ludas természetesen Peggy: õ adta el egy szerencsekabaláért, hogy nyerjen a lottón.

2. LEMEZ

8. rész BUNDYÉK NAPPALIJA
Al jelentõs kölcsönt vesz fel Steve bankjától, hogy beindíthassa saját cipõ-forródrótját.

9. rész Ó, MICSODA ÉRZÉS!
Amikor lerobban a kocsija, Al megdöbbenve látja, hogy Peggy rájárt a rejtett tartalékaira, és így csak használt autóra futja neki.

10. rész MENJÜNK AZ ÁLLATKERTBE!
Miután Steve-et kirúgják az állásából, együtt lóg az állatkertben Bundyékkal – Marcy legnagyobb bosszúságára.

11. rész AJÁNDÉKMENTES KARÁCSONYI ÜNNEP 1.
Ha Al nem ér idõben a bankba, családja ismét ajándék nélkül marad – hacsak nem szerez valahonnan villámgyorsan készpénzt.

12. rész AJÁNDÉKMENTES KARÁCSONYI ÜNNEP 2.
Al az utolsó lehetõséget is elbaltázza, hogy valóban boldog legyen a karácsony, de aztán zsémbes õrangyala megmutatja, hogy milyen lett volna Peggy és a gyerekek élete Al nélkül.

13. rész KI ÁLLÍTJA EL AZ ESÕT?
Amikor a viharban kilyukad a tetõ, Albõl elõtör a sóherség, és úgy dönt, õ maga végzi el a javítást.

14. rész ADÓZÁS
Alre adórevízió és visszatérítés helyett ötezer dollár befizetése vár, ezért õrült tervet eszel ki, hogyan tudna némi pluszpénzre szert tenni. Csakhogy Peggynek nem tetszik az ötlet.

3. LEMEZ

15. rész SZTÁROK
Bájainak köszönhetõen Kelly bekerül egy szexi videoklipbe, és kiderül, hogy a „rocksztárság” jó üzlet – persze nem mindenkinek.

16. rész VIGASZ VEGASBAN 1.
Steve-tõl való válása után Marcy Las Vegasban vigasztalódik, és a vad vakációra Peg is elkíséri.

17. rész VIGASZ VEGASBAN 2.
Amikor Peg és Marcy az utolsó garasig mindenét elveszíti Vegasban, Al egy nõi birkózó segítségével igyekszik visszaszerezni a pénzt, hogy valamibõl hazajuthassanak.

18. rész AKIT A KÍGYÓ MEGMAR
Bud bosszút forral a lány ellen, aki évekkel korábban megalázta, de a reváns nem úgy sikerül, ahogy azt eltervezte.

19. rész PEGGY ÜNNEPEL
Al születésnapi ajándékként tekézni viszi Peget, ám a pályán súlyos csapás éri: Peg megdönti a helyi tekerekordot, amelyet addig Al tartott.

20. rész TANULNI
Peg szeretne végre leérettségizni, ezért kénytelen Kellyvel együtt háztartástanórákra járni, ahol újfent kiderül: amilyen az anyja, olyan a lánya.

21. rész VÁLTOZÉKONY IDÕ
Amikor Kelly busásan fizetõ idõjárás-jelentõi állást kap, Al, akinek csak szánalmas fizetésemelés jut, otthagyja a cipõboltot, és felcsap a lánya menedzserének.

22. rész GYÖTRÕ LÁBÁLOM
Al folyton rettenetes lábakról álmodik, és hiába választják zsûritagnak a cipõboltjában megrendezendõ szépségversenyre, itt is kellemetlen meglepetés éri. Marcy közben attól fél, hogy Buddal bújt ágyba.

23. rész VÉGKIÁRUSÍTÁS
Peg vásárlásai a tönk szélére juttatják a Bundy családot, ezért Al úgy dönt, vásárt rendez a kertben, hogy egy kis pénz folyjon be Peg felhalmozott kacatjaiból.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetesek