Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BÍRÓ ICA: TESTSZÉPÍTÉS 2.
BÍRÓ ICA: TESTSZÉPÍTÉS 2.

Formátum:DVD
Műfaj:Sport
Rendezte:Trunkos András
Szereplők:Bíró Ica
Forgalmazó:Select 86
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:60 perc


990 Ft.Nem kapható


Évekig fotómodell és manöken voltam, pályafutásom közben született meg kislányom. Terhességem alatt 20 kg-ot híztam és 13 kg súlyfelesleg maradt rajtam. Akkor dolgoztam ki saját mozgásprogramomat, amelynek hatására 3 hónap elteltével visszanyertem eredeti súlyomat és alakomat. A formatartás és karcsúság praktikáiról azóta is sokan faggatnak, riportokban, levelekben és személyesen is.
"Üdvözlök minden kedves testszépítõt. Igazi örömmel tölt el, hogy az elsõ TestSZépítõ programot oly sokan sikeresen hasznosítják. Köszönöm a leveleket, a további bizalmat és az újbóli felkérést, melyben egy erõsebb program elkészítésére kértek oly sokan.
A második TestSZépítõ program feltétlen hatásosabb, de felépítésében követi az elõzõ szisztémáját. Én már 1,5 éve ezt a nehezített programot végzem. A 12 gyakorlatra intenzívebb izommunka, ezért erõteljesebb zsírégetõ hatás, (szaknyelven) szálkásítás, vagyis súlyfeleslegünk teljes eltüntetése a jellemzõ. Ehhez több kissúlyzós gyakorlatra lesz szükség.
Ez a program nagymértékben fokozza az anyagcserét és a test méregtelenítõ folyamatait, így erõsíti az immunrendszert sejtépítõ és regeneráló hatásai mellett. Ajánlom hetente minimum háromszor elvégezni az 50 perces tréninget, melynek elõnyei már két-három hónapon belül látványosak és érzékelhetõek: apadó zsírpárnák, feszülõ izmok, energikus, kemény, karcsú test. A gyakorlatokat kislányommal, a 12 éves Brigittával mutatom be azt remélve, hogy a családok apraja-nagyja csatlakozik a testszépítõk népes táborához és sikeresen profitál programjaimból."
Bíró Ica és Brigi