Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ZORÁN - KONCERT A BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN - 2005
ZORÁN - KONCERT A BUDAPEST SPORTARÉN

Formátum:DVD
Műfaj:Zenés
Szereplők:Sztevanovity Zorán, Presser Gábor, Somló Tamás, Kern András, Auth Csilla, Sipeki Zoltán, Horváth Kornél, Orosz Zoltán, Gerendás Péter
Forgalmazó:Universal
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:130 perc


3990 Ft.Nem kapható


Zorán ismét koncert DVD-vel kedveskedik rajongóinak. Ismét - de teljesen más mûsorral, mint két évvel ezelõtt. Akkor egy szimfonikusokra áthangszerelt megismételhetetlen elõadásjelent meg Zorán elsõ DVD-jeként.

Most a 2005. április 15-i Aréna-beli koncertet láthatja a nagyérdemû, ahol a legendás énekesmegszokott kísérõzenekarával lépett színpadra, és adott felejthetetlen hangulatú koncertet.

A DVD 29 dalt tartalmaz: a Metro korszaktól egészen a legújabb szerzeményekig, s ebbõl csak alig néhány kihagyhatatlan nóta szerepelt az elõzõ DVD anyagában is.

A könnyed, vidám hangulatú koncert olyan csemegéket tartogat, mint a Kell ott fenn egy ország akusztikus gitárokra áthangszerelt verziója, a 60-as évek rock and roll egyvelege vagy Presser Gábor és Zorán egy szál zongorával kísért duettje.

A közremûködõk névsora is igen tekintélyes, hisz az elõbb említett Presser Gábor mellett Somló Tamás, Kern András, Auth Csilla és Gerendás Péter is beszállt egy-egy dal erejéig,és ne felejtsük el, hogy Zorán „saját” zenekara is az ország legjobb muzsikusait egyesíti, elég ha csak Sipeki Zoltánra (gitár), Horváth Kornélra (ütõs hangszerek) vagy Orosz Zoltánra (harmonika) gondolunk.

A menü a több mint 2 órás koncert mellett két extrát is tartogat a rajongók számára.

Bátran kijelenthetõ, hogy Zorán most megjelenõ DVD-je képi és hangzásvilágban felveszi a versenyt a hasonló külföldi kiadványokkal.