Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KELEKÓTYA KARÁCSONY
CHRISTMAS WITH THE KRANKS (2004)

Formátum:DVD
Rendezte:Joe Roth
Szereplők:Dan Aykroyd, Tim Allen
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Görög, Horvát, Lengyel, Magyar, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:95 perc


2990 Ft.Nem kapható


Luther Krank egy görbe éjszaka után magányosan botorkál hazafelé Chichago utcáin, amikor megpillant egy trópusi álomutazást kínáló plakátot. Látja magát és a feleségét a forró homokban sütkérezve, koktélt szürcsölgetve a tengerparton... kettesben, szerelmük jól megérdemelt reneszánszán. Miért is ne? Miért is ne úszhatnák meg ilyen pompás kibúvóval a karácsonyi õrületet, a vérre menõ tülekedést az üzletekben, az órákig tartó tétovázást a kirakatok, majd a kasszák elõtt, a szomszédság kedvéért végzett esztelen nagytakarítást, a jópofizást a céges ünnepségen, a meglepetés-zoknit meg atlétatrikót, és mindezek tetejébe a szilveszterig tartó gyomorrontást?
Nora Krank kezdetben túlságosan merésznek találja férje ötletét, ám csakhamar maga is rádöbben, hogy mennyi elõnnyel jár a távolban töltött szünidõ. Végtére is a lányuk Peruban teljesít békemissziót, egyébként is csak kettecskén karácsonyoznának, s így szinte magányos volna az ünnep.
A szomszédok, mi több, az egész Hemlock utca - élén a minden lében kanál Frohmeyerrel (Dan Aykroyd) -, nem beszélve az elképedt barátokról, Salinóról (Cheech Marin) és Treenrõl (Jake Busey), a két rendõrrõl, valamint Walt Scheelrõl (M. Emmet Walsh), Luther edzõtársáról, mind megütközéssel fogadják a hírt, hogy a Krank család ki óhajtja vonni magát az idei ünnepi hûhó alól.

Tetejében Luther még a minden évben szokásos tetõdekorációt is hanyagolni szeretné az idén. Pedig a Hemlock utca városszerte híres hóembereirõl, melyek karácsony táján ott mosolyognak minden egyes ház tetején. Tegyük hozzá, a helyi napilap számos alkalommal Krankék utcájának ítélte a legszebb karácsonyi utcadíszítésért járó díjat. Megbocsáthatatlan bûn hát, amit Luther tenni készül: el akarja csúfítani az utcaképet azzal, hogy põrén hagyja házát, s ezzel csorbítja a Hemlock utca hírnevét.
A botrány épp tetõfokára hág, amikor megszólal a telefon, és Krankék távolba szakadt leánya bejelenti: odahaza szeretne karácsonyozni.

Krankéknak egyetlen nap leforgása alatt helyre kell hát állítania a békét az utcabeli családokkal és békés karácsonyi otthont teremteni - hóemberestül, ajándékostul, masnistul, szalagostul, süteményestül, cukormázastul...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Kisfilm: Karácsonyi fények a Hemlock utcában