Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BÁRÁNYOK HALLGATNAK (SZINKRONOS INTERCOM KIADÁS)
THE SILENCE OF THE LAMBS (1991) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Jonathan Demme
Szereplők:Anthony Hopkins, Jodie Foster, Scott Glen, Anthony Heald, Brooke Smith
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Lengyel, Holland, Halláskárosultaknak: Angol, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Magyar, Norvég, Román, Svéd
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Francia - DTS
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:114 perc


2490 Ft.Nem kapható


Õrült gyilkos szabdalja az ország fiatal nõit, látszólag válogatás nélkül. A rendszer a káoszban az, hogy Buffalo Bill minden áldozatát félig-meddig meg is nyúzza. A kezdõ FBI-ügynököt, Starling nyomozót állítják rá az esetre. A „vizsgafeladathoz” Starling segítséget kap egy rács mögött lévõ sorozatgyilkostól, Dr. Hannibal Lectertõl. A jó tanácsokért azonban fizetni kell. A szabadon garázdálkodó gyilkos elméjébe Lecter csak akkor enged bepillantást Clarice-nek, ha õ is hajladó feltárni magát, megosztani az emberevõ doktorral legbelsõ félelmeit.

A doktor nem felejt, Buffalo Bill ismét lecsap, az idõ szorít, az eset megoldásra vár. Vajon ki a veszélyesebb? A láthatatlan rém az utcákon, vagy az üvegkalitkában élõ Lecter…,akinek, miközben kiharapja egy kórházi nõvér nyelvét, nem megy a pulzusa 80 fölé?

Az öt Oscar-díjjal kitüntetett film igazi csemege a rettegni vágyóknak. Hannibal „a Kannibál” Lecter vérfagyasztó megformálásáért Anthony Hopkins, a szende, ámde elszánt Clarice Starling eljátszásáért pedig Jodie Foster kapott Oscar-díjat.