Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FRANCES
FRANCES (1982) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Graeme Clifford
Szereplők:Jessica Lange, Jeffrey DeMunn
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:109 perc


4990 Ft.Nem kapható


Frances Farmer lázadónak született. Amikor sikerül valóra váltania álmát és színésznõ lesz, akkor sem hajlandó Hollywood játékaszabályai szerint játszani. Nem jár el a filmjeit népszerûsítõ talk-show-kba, nem ad mosolygós interjúkat és ragaszkodik hozzá, hogy smink nélkül állhasson a kamerák elé. Különc viselkedése nem csak a közönség figyelmét kelti fel. Clifford Odets, a drámaíró gyõzködésére elhagyja Hollywoodot, hogy a Broadway-n folytassa karrierjét, de rá kell döbbennie, hogy csak a nevére volt szükség a plakátokon. Visszatérne Hollywoodba, de már hiába próbálja feléleszteni filmes karrierjét.

A folyamatos kudarcok, egyre fokozódó alkoholizmusa és az életét megkeserítõ anyja miatt hamarosan idegösszeomlást kap, és elmegyógyintézetbe kerül.Az igazi pokol itt vár rá: kísérleteznek vele, veszélyes agymûtétet hajtanak végre rajta a beleegyezése nélkül, úgy bánnak vele, mint egy állattal, és az intézet többi bentlakója rendszeresen megerõszakolja. Amikor végre kiengedik, akkor pedig kegyetlen anyja gyámsága alá helyezik. Frances azonban talpra akar állni mindenáron...

Frances Farmer, a 30-as évek reményteli és megdöbbentõ sorsú színésznõjének megformálásáért Jessica Lange-t 1983-ban Golden Globe és Oscar-díjra jelölték.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Szereplõk és az alkotók életrajzai
Elõzetesek