Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LA MANCHA LOVAGJA
MAN OF LA MANCHA (1972) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Kaland
Rendezte:Arthur Hiller
Szereplők:Peter O'Toole, Sophia Loren, James Coco, Harry Andrews
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Spanyol, Olasz, Német, Magyar, Holland, Halláskárosultaknak: Német, Halláskárosultaknak: Angol, Francia, Dán, Svéd
Hang:Angol - Stereo
Német - Mono
Olasz - Mono
Spanyol - Mono
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:124 perc


14990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Miután az író és komédiás Cervantes egy nyilvános elõadásán csúfot ûzött a spanyol kormányból, az inkvizíció katonái elfogják és tömlöcbe vetik. Cervantes cellatársai mindent elkövetnek, hogy megkaparintsák az új jövevény értékeit, de az író a végsõkig ragaszkodik egy kézirathoz. Csak úgy tudja jobb belátásra bírni rabtársait, hogy megígéri: színpadra állítja velük legújabb komédiáját. A börtöntöltelékekbõl verbuválódott spontán színjátszókör közremûködésével hamarosan életre kel a szélmalmokkal harcoló hõs lovag, Don Quijote, hûséges segédje, Sancho Panza és a gyönyörû szûz, Dulcinea története.

A Broadway-n éveken keresztül nagy sikerrel futott Dale Wasserman Don Quijote-ihlette musicalje, amelyet Arthur Hiller filmesített nem kisebb sztárok közremûködésével, mint Sophia Loren és Peter O’Toole. A film különlegessége, hogy Sophia Loren maga énekelte fel a betétdalokat.