Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
APÁDRA ÜTÖK / VEJEDRE ÜTÖK (2 DVD)
MEET THE PARENTS / MEET THE FOCKERS (2000/2004) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Jay Roach
Szereplők:Ben Stiller, Dustin Hoffman, James Rebhorn, Blythe Danner, Barbara Streisand, Robert De Niro, Teri Polo
Forgalmazó:Universal
Feliratok:Angol, Magyar, Cseh, Lengyel
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:206 perc


6790 Ft.Nem kapható


APÁDRA ÜTÖK:

Greg Beckur (Ben Stiller) fülig szerelmes barátnõjébe, Pambe (Teri Polo), és kész rá, hogy feltegye a nagy kérdést. Amikor a lánykérést félbeszakítja egy telefon Pam húgától - aki közli, hogy férjhez megy -, Greg rájön, hogy Pamela kezéhez a lány apján, a félemetes Jack Byrneson (Robert De Niro) át vezet az út. Amikor New Yorkba utaznak Pam húgának esküvõjére, Greg úgy érzi, ez a megfelelõ alkalom, hogy megkérje Pam kezét. Csakhogy minden balul üt ki, ami csak balul üthet ki. Amikor megérkeznek a szülõk festõi otthonába, Greget egy látszólag tökéletes családdal szembesül: szeretõ férj és feleség, értük rajongó fiú és két lány, valamint egy imádott macska. Ám Greg, aki a feszült helyzetekben a száraz humorhoz folyamodik, nem talál célba Jacknél, aki nyugdíjas mûkertész? és tekintélyt parancsoló figura. Szerinte senki nem méltó, nem elég jó elsõszülött lányának, Pamnrek, és a tények, melyek szerint Greg macskagyûlölõ, ápolóként dolgozik és vezetékneve (Beckur) sem éppen szokványos, egyáltalán nem javítanak a helyzeten... Bár Greg összetöri magát, hogy jó benyomást keltsen, a hétvégéje azzal kezdõdik, hogy csomagja elveszik a reptéren, és ettõl kezdve egyik hajmeresztõ katasztrófa a másikat követi.

VEJEDRE ÜTÖK:

Négy évvel ezelõtt a közönség láthatta, amint Greg Beckur egyetlen hétvége leforgása alatt elveszti poggyászát, felgyújtja a kertet, kicsit elveti a sulykot vízi röplabdázás közben, befest egy macskát, és hazugságvizsgálaton esik keresztül, mégpedig Jack Byrnes jóvoltából - aki nem más, mint a barátnõjének apja, akirõl kiderül, hogy nem is ritka virágokkal foglalkozik, hanem ex-CIA ügynök, és ritka kemény csávó. Ez volt az Apádra ütök, a kirobbanó sikerû vígjáték, mely több mint 300 millió dollárt kaszált világszerte. Most Greg végre bekerült a Bizalom Körébe, és minden remekül megy. Menyasszonyával, Pammel izgatottan tervezik az esküvõt, és már csak egy incuri-pincuri apróság maradt, ami hiányzik az oltár felé vezetõ úton: a leendõ apósoknak-anyósoknak együtt kéne tölteniük egy hétvégét. Így hát Greg és a Byrnes család Jack vadiúj (golyóálló karosszériával és öt centis plexiüveggel felturbózott) lakókocsijával elindulnak a Beckur Szigetre, Bernie és Roz Beckur birodalmába. A következõ 48 órában a menyasszony és a võlegény szüleinek alkalmuk lesz megismerni egymást.

A dolgok remekül mennek, míg Jack rá nem jön, hogy az ügyvéd és az orvos, akiket Greg bemutatott, valójában egy otthonülõ liberális apa és egy nyugdíjas-szexre specializálódott terapeuta. Aztán van még egy kis fiaskó a lakókocsi slozijával, egy túlontúl lelkes focimeccs, egy titkokat rejtõ kubai kajaszállító, valamint az apró incidens a kisbabával és a ragasztóval...


Extrák:
APÁDRA ÜTÖK:

Audiókommentár Jay Roach rendezõvel és Jon Poll vágóval
Bakiparádé
Vadonatúj bakik
Kimaradt jelenetek audiokommentárral
De Niro Unplugged
A hazugság igaz története
Kelekótya macskatrükkök
Jay Roach: A rendezõrõl
Elõzetes

VEJEDRE ÜTÖK:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Audiókommentár Jay Roach rendezõvel és Jon Poll vágó-producerrel
Bõvített kiadással felérõ 21 + 9 jelenet
Bakiparádé
Az alom mélyén - Betekintés a kulisszák mögé Malõr macskával
A tatacici
Portrék a Beckur családból: Bernie Beckur, Greg Beckur, Roz Beckur
Egy bébicsõsz kalandjai
Interjú Beckurékkal
Lemony Snicket - A balszerencse áradása elõzetes