Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZELLEMÍRTÓK - EXTRA VÁLTOZAT (DVD) FELIRATOS KIADÁS
GHOSTBUSTERS (1984)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Ivan Reitman
Szereplők:Bill Murray, Dan Aykroyd, Rick Moranis, Sigourney Weaver
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Norvég, Német, Magyar, Lengyel, Izlandi, Horvát, Holland, Héber, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Olasz, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby 5.0
Francia - Dolby Surround
Német - Dolby Surround
Olasz - Dolby Surround
Spanyol - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:101 perc


2990 Ft.Nem kapható


Amikor Dr. Venkmant (Bill Murray), Dr. Stantzot (Dan Aykroyd) és Dr. Spenglert (Harold Ramis), a mániákus parapszichológusokat, a hiszékeny médiumok és a természetfeletti kacagtatás professzorait páros lábbal rúgják ki az egyetemrõl, ahol eddigi obskúrus kutatásaikat végezték, megnyitják a Szellemirtók irodát. A vállalkozásnak az a célja, hogy spéci berendezéseik segítségével megszabadítsák Manhattant bentlakásos szellemeitõl. De a három szellem-exterminátor munkájának hasznossága, az irtás közben okozott károk figyelembevételével – legjobb jóindulattal is – kétséges.

Elsõ komoly munkájuk Dana Barrett (Sigourney Weaver) és kissé ügyefogyott szomszédja (Rick Moranis) megmentése lenne, akiket megszálltak a házukban lakó gonosz szellemek. És ez még csak a kezdet! Mert amikor elszabadulnak New York kóbor lelkei, elszabadul a pokol is. Hõseinkre vár a feladat, hogy megmentsék a várost.


Extrák:
• Interaktív menük
• Jelenetek közvetlen elérése
• Audiokommentár a stáb közremûködésével
• Így készült a film
• Képgaléria
• Storyboardok