Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BEÉPÍTETT SZÉPSÉG 1-2. DÍSZDOBOZ (2 DVD)
MISS CONGENIALITY 1-2.

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:John Pasquin
Szereplők:Michael Caine, Sandra Bullock, William Shatner, Ernie Hudson, Regina King
Forgalmazó:Warner
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:217 perc


6990 Ft.Nem kapható


Beépített szépség 1:

Az FBI különleges ügynöke kizárólag a munkájának élõ, kõkemény, kérlelhetetlen férfi lehet. Nõt nem alkalmaznak. Ha mégis közéjük állna, jobban teszi, ha lemond mindarról, ami egy nõt nõvé tesz. Gracie Hart élete a cég. A frizurájánál fontosabb a revolvere, egy ölelésnél többre becsül egy villámgyors fojtófogást, a ruhák meg csak akkor érdeklik, ha terepszínûek. És ez így is maradna mindörökké, ha egy félelmetes terrorista névtelen levélben nem fenyegetné meg a szervezõket, hogy bombát fog robbantani a Miss Amerika választáson.

Gracie az egyetlen a testületben, aki eséllyel épülhet be a szépségverseny döntõjébe. Bikinijébe revolvert rejt, kis tüllszoknyájába gumibotot, és az ügy érdekében igyekszik néhány napig úgy tenni, mintha õ is csak bájos, üresfejû, gyenge szépség volna. Ez lesz élete legnehezebb bevetése. És ez lesz a szépségversenyek történetének legkülönösebb széplány-találkozója...

Az ellenállhatatlan Sandra Bullock mellett Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen és William Shatner is két kézzel osztja a poénokat ebben a nagyszerû komédiában.

Beépített szépség 2:

Egy jó rendõr legyen kemény, goromba és ápolatlan – ez nem a hivatalos álláspont, csupán Gracie Hart (Sandra Bullock) véleménye, aki az ügy érdekében egyszer még arra is hajlandó volt, hogy szükség esetén csinosnak és jól ápoltnak álcázza magát. Persze csak hogy megvédje a Miss Amerika szépségversenyt egy õrült merénylõtõl. A bevetés azonban különös személyiségtorzulásokat indított el nála. A szükségesnél nagyobb fontosságot kezdett tulajdonítani a külsejének: elpuhult. Annyi azért még maradt belõle a régi tûzbõl, hogy amikor harcias kolléganõje, Sam, (Regina King) beszól neki új, 'csini' stílusáért, határozottan megvédi magát. Az ellenségeskedést azonban fel kell függeszteniük, amikor Gracie régi barátnõjét, a szépségkirálynõ Cherylt rejtélyes bûnözõk rabolják el. A nyomok Las Vegasba vezetnek: a csillogás városában újabb álruhákat, férfiakat és fegyvereket próbálhatnak ki, miközben talán az ügy megoldásához is egyre közelebb kerülnek...



Extrák:
Beépített szépség 1:

Magyar extrák
• Jön! Jön! Jön! – Beépített szépség 2.
• 3 kimaradt jelenetek
• 2 audiokommentár Sandra Bullock és Marc Lawrence forgatókönyvíró, illetve Donald Petrie rendezõ közremûködésével (eredeti nyelven)
• 2 kisfilm: A szépségverseny elõkészítése és A szépségverseny
• Elõzetes

Beépített szépség 2:

• Interaktív menük
• Jelenetek közvetlen elérése
• Kimaradt jelenetek (magyar felirattal)
• Elõzetes (eredeti nyelven)