Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A MEGVETÉS (LEGENDÁK KLUBJA KIADÁS)
LE MÉPRIS (1963) - FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Jean-Luc Godard
Szereplők:Brigitte Bardot, Michel Piccoli, Jack Palance, Fritz Lang, Giorgia Moll, Jean-Luc Godard
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar
Hang:Francia - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:103 perc


5990 Ft.Nem kapható


Egy olasz stáb a neves német rendezõ, Fritz Lang irányításával Homérosz Odüsszeiájának modern feldolgozását forgatja. Az amerikai producer, Jeremy Prokosh nem igazán elégedett a munkával, szeretné, ha a film populárisabb irányba menne, ezért szerzõdtet egy írót, hogy dolgozza át egy kicsit a forgatókönyvet. Paul Javal szépséges felesége, Camille unszolására elvállalja a munkát.

Camille és Paul szeretik egymást, ez a munka azonban próbára teszi házasságukat. Paul úgy érzi, Camille elhidegül tõle, a nõ pedig azzal vádolja férjét, hogy írói karrierje érdekében még arra is képes lenne, hogy az amerikai producer karjaiba lökje õt. A házasság úgy tûnik zátonyra fut, és Camille egy napon Rómába utazik Prokosh-sal...

Az öntörvényû Jean-Luc Godard élete legnagyobb költségvetésével dolgozhatott A megvetés forgatásán, nem kisebb sztárral, mint az isteni Brigitte Bardot. Filmje egyszerre szerelmi dráma, és a filmes világ szatírája – egyfajta bennfentes tréfa, amelyben saját producerének is többször fügét mutat.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A szereplõk és az alkotók életrajzai
Elõzetesek