Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JÉGHERCEGNŐ
ICE PRINCESS (2005) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Sport, Családi
Rendezte:Tim Fywell
Szereplők:Joan Cusack, Kim Cattrall, Hayden Parnettiere
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Halláskárosultaknak: Angol, Cseh, Angol, Szlovák
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:95 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


A Neveletlen hercegnõ regények írónõjének története alapján készült új családi vígjáték természetesen ismét tinédzser csajokról szól!

A 17 éves Casey Carlyle elõtt nagy jövõ áll: fizikából õ az osztály legjobbja, kétség nem férhet hozzá, hogy a Harvardon folytathatja tanulmányait. Tanára bíztatására egy nagyszabású tanulmányt próbál írni a nyáron, amely megnyithatja az utat a hõn áhított neves egyetem felé. Casey úgy dönt, hogy a mûkorcsolya világában érvényesülõ fizikai törvényszerûségekkel és összefüggésekkel foglalkozik majd nyári projektjében – hogy igazán testközelbõl szerezzen tapasztalatokat, vesz egy nagy levegõt és beiratkozik a korcsolya-suliba. Hamarosan rájön, hogy tévedett: nem a fizika, nem a tudomány hozza lázba, hanem a mûkorcsolya – ez az õ igazi szerelme, igazi szenvedélye. Közeleg a nyár vége, és döntenie kell. Kövesse édesanyja és a saját régi álmát, és beiratkozzon a Harvardra, vagy hallgasson a szívére, fordítson hátat mindennek, és kövesse az új álmait?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Alternatív kezdés (kb. 2 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek (kb. 4 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
A fõszereplõk audiókommentárja (Michelle Trachtenberg, Trevor Blumas, Kirsten Olsen, Hayden Panettiere)- MAGYAR FELIRATTAL