Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
NYAKUNKON AZ ÉLET
REALITY BITES (1994) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Rendezte:Ben Stiller
Szereplők:Winona Ryder, Ethan Hawke, Steve Zahn, Janeane Garofalo, Ben Stiller
Forgalmazó:Universal
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Görög, Magyar, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Cseh - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:95 perc


2990 Ft.Nem kapható


Winona Ryder, Ethan Hawke és Ben Stiller (aki ezzel a filmmel mutatkozott be rendezõként) fõszereplésével ez a fergeteges romantikus vígjáték a szerelemrõl és a jövedelmezõ állások hajszolásáról szól egy olyan nemzedék szemszögébõl, amely valahol a The Brandy Bunch és a Merlose Place közötti surranópályán vált felnõtté!
Lelaina Pierce (Ryder) a diplomaosztón búcsúbeszédet mondó végzõs diáklányként elvileg fényes jövõnek nézne elébe. A valóságban viszont csupán egy reggeli tévémûsor ellenszenves mûsorvezetõjének (John Mahoney) alantas kulimunkát végzõ asszisztense. Szabadidejében éles, sõt olykor felháborító hangvételû dokumentum-filmet forgat kortársairól. Vickie-rõl (Janeane Garofalo) a csapodár, 70-es évek-mániás szobatársáról; a szexuális vágyait mélyen elfojtó Sammyrõl (Steve Zahn) és legjobb barátjáról, Trayrõl (Hawke), a ragyogó szellemû, ám életunt lázadóról.
Közben Lelaina megismerkedik Michaellel (Stiller), a filmszakma rámenõs pénzemberével, aki leadná a lány dokumentumfilmjét egy tévécsatornán. Lelaina hamarosan egy meglehetõsen furcsa szerelmi háromszög kellõs közepén találja magát, a megbízható karrierista Michaellel az egyik és a borúsan merengõ, szexi Tray-jel a másik oldalán.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes