Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK (2 DVD BBC FELDOLGOZÁS)
THE HITCHHIKERS GUIDE TO THE GALAXY (1981)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Sci-Fi
Rendezte:Alan J.W.Bell
Szereplők:Peter Jones, Simon Jones, David Dixon
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:180 perc


3990 Ft.Nem kapható


A Galaxis útikalauz stopposoknak mindenki számára nélkülözhetetlen kiadvány, ha arra támadna kedve, hogy a világegyetemben utazzon.
Arthur Dent földlakó is rájön, milyen hasznos ez a könyv, miután bolygóját váratlanul kitörlik a Naprendszerbõl, hogy helyet biztosítsanak egy most épülõ hiperûr-sztrádának. Õ azonban szerencsésen megússza a Föld bolygó pusztulását, mivel barátja, Ford Perfect, a szerencsétlenség elõtt pár perccel épp arra jár, és ráveszi Arthur-t, hogy együtt stoppoljanak ki a veszélyes területrõl.
Egyébként Perfect nem más, mint az Útikalauz javított kiadásán dolgozó ûrlény; s mivel nincs hová mennie, Arthur vele tart, hogy bejárják az univerzumot. Természetesen az utazás különös kalandokkal jár együtt, Arthur megtudja mire hasznos a fülébe befészkelt Bábel-hal, hogyan hangzik egy vogon vers - melyet az Útikalauz szerint semmilyen körülmények között sem szabad meghallgatni - stoppol lopott ûrhajókra, melyet valószínûtlen sofõrök vezetnek és meglátogatja a legendás vendéglõt is a világ végén, ahol önmagát ajánlja a napi fõfogás és a padlón megjelenõ látványosság nem más, mint maga a világvége.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Interjú
Így készült