Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VALÓDI SZŐKE
THE REAL BLONDE

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Tom Dicillo
Szereplők:Matthew Modine, Catherine Keener, Daryl Hannah, Maxwell Caulfield, Christopher Lloyd, Kathleen Turner, Steve Buscemi, Bridgette Wilson, Denis Leary, Elizabeth Berkley
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9


690 Ft.Nem kapható


A VALÓDI SZÕKE, Tom DiCillo - egykoron operatõrként tevékenykedõ – mára már neves független rendezõ, sorrendben negyedik rendezése. Korábban olyan díjnyertes munkáit láthatta a magyar közönség, mint a Csapnivaló, és a Holdfényszelence. A rendezõ ebben a filmjében is magára vállalta a forgatókönyv megírását.
DiCillo a Valódi szõké-ben az amerikai média kulisszái mögé vezet bennünket, amit látunk már nekünk – itt Európában is – ismerõs lehet!
A történet fõhõse Joe és Mary, akik már hat éve élnek együtt Manhattan-ben. Joe egy hátszél nélküli rendkívül ambíciózus színész, jelenleg pincérként dolgozik. Mary sminkes egy nagymenõ divatfotósnál. Õ a családfenntartó. De vajon Joe képes-e alább adni elvárásait a boldogulás érdekében? Degradáló-e neki egy Madonna klipben szerepelni? És mi az ára egy szappanoperába való beválogatásnak?