Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VISZONTLÁTÁSRA A POKOLBAN!
THE MOLLY MAGUIRES (1970) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Rendezte:Martin Ritt
Szereplők:Richard Harris, Sean Connery, Samantha Eggar
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Francia, Görög, Héber, Holland, Horvát, Lengyel, Magyar, Német, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:120 perc


2990 Ft.Nem kapható


1876-ban a Pinkerton Detektív Ügynökség egyik nyomozója, James McParlan egy olyan megbízatást kap, amely alapjaiban változtatja meg életét és gondolkodását. Az ügynökséget egy nagy szénbányász társaság fogadta fel azzal a céllal, hogy megtalálják a pennsylvaniai bányász közösségben mûködõ alvilági terrorista csoport irányítóit. Mivel a bányászok többsége ír bevándorló, az ugyancsak nemrég emigrált McParlan nyomozó könnyen beépül a bányászok közé, és hamar elnyeri a terrorista-vezérnek kikiáltott Jack Kehoe bizalmát, valamint fõbérlõje gyönyörû lányának szerelmét.

Lassan egyre nyilvánvalóbbá válik McParlan számára az is, hogy a terrorista módszerekkel operáló csoport tagjai igaz ügyért, a munkások embertelen életkörülményei és az életveszélyes munka-feltételek ellen harcolnak. A törvény embere komoly dilemma elõtt áll: érvényt szerezzen a szabályoknak, vagy vállaljon szolidalítást egykori honfitársai sorsával?!