Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MICKEY MÓKAGYÁRA
MICKEYS LAUGH FACTORY (2004) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm
Rendezte:Többen
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Görög, Héber, Lengyel, Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Cseh - Stereo
Görög - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:64 perc


2990 Ft.Nem kapható


A Walt Disney ma már a szórakoztatóipar talán legismertebb márkája, az elmúlt fél évszázad legemlékezetesebb animációs alkotásait ennek a stúdiónak köszönhetjük. Nem szabad azonban elfeledkeznünk arról, hogy a sikert egyetlen mókás kisegér alapozta meg: Mickey Egér, aki nem véletlenül vált a Walt Disney jelképévé! A most megjelenõ kiadványon Mickey nyolc új rövid kalandját kacaghatjuk végig!

Az elsõ történetben Goofy kéri meg legjobb barátját, hogy másnap reggel vigye ki õt a reptérre, és ez bizony szó szerint álmatlan perceket okoz kedvenc egerünknek. Egy másik sztoriban Mickey attól fél, hogy szerelme Minnie belezúgott egy másik fickóba, aki istenien fõz! Mivel a fõzés úgy tûnik imponál Minnie-nek, Mickey összeszedi minden bátorságát és fakanalat ragad. Kár, hogy a szakács-tudományt nem lehet egy pillanat alatt megtanulni…

A további kalandokban szó esik szervdonorokról, Mickey egy repülõt próbál építeni, egerünk leghûségesebb barátja, Pluto kutya összetûzésbe kerül egy utca-tisztító géppel, majd egy rágógumival, megtekinthetjük Mickey új autóját és nagyokat nevethetünk azon, hogyan próbál a nagyfülû kópé Donalddal rendbe hozni egy balszerencsés helyzetet.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Interaktív játék (magyar hanggal)
Rejtett extra