Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A FEKETE PARIPA - AZ ELSŐ KALAND
YOUNG BLACK STALLION - 2003 (1999) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland, Családi
Rendezte:Simon Wincer
Szereplők:Richard Romanus, Biana Tamini, Patrick Elyas
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Egyéb, Görög, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:45 perc


4490 Ft.Nem kapható


A film az 1979-ben készült, nagysikerû és legendás családi kaland, A fekete táltos elõzményeirõl szól. A nagyszabású, rendkívül látványos produkció különlegessége, hogy ez az elsõ nagyátékfilm, amelyet a Disney az Egyesült Államokban egyre népszerûbb gigantikus, IMAX-mozivásznakra álmodott, ennek köszönhetõen a látvány még pazarabb, mint a "hagyományos" technikával készült produkciók esetében.
A helyszín Észak-Afrika, a második világháború végén. A történelem kegyetlen viharai elszakították családjától a kis Neerát, aki egyedül, elhagyatva és reményvesztetten bolyong a sivatagban. Váratlan segítsége akar azonban a lánynak: egy gyönyörû fekete táltos bukkan fel, aki hamarosan igazi lelki társa lesz a kis embernek.

A paripa - akit Neera Shetannak nevez - visszaviszi a lányt nagyapjához, és a hosszú út során barátságuk és az egymás iránti bizalmuk egyre nõ. Neera elhatározza, hogy ha hazaérnek, a vad Shetannal benevez városuk évente megrendezett nagy lóversenyére és visszaszerzi nagyapja igaztalanul elveszített becsületét...


Extrák:
Magyar feliratos extrák!

Bevezetõ
Bianca megtalálása
A díszletek megépítése
Forgatás Namíbiában
A lovak betörése
Egy történet IMAX-ben elmesélve-