Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BEÉPÍTETT SZÉPSÉG - E.V.
MISS CONGENIALITY (2000) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Donald Petrie
Szereplők:Michael Caine, Sandra Bullock, Benjamin Bratt, William Shatner, Ernie Hudson, Candice Bergen
Forgalmazó:0
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:106 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az FBI különleges ügynöke kizárólag a munkájának élõ, kõkemény, kérlelhetetlen férfi lehet. Nõt nem alkalmaznak. Ha mégis közéjük állna, jobban teszi, ha lemond mindarról, ami egy nõt nõvé tesz. Gracie Hart élete a cég. A frizurájánál fontosabb a revolvere, egy ölelésnél többre becsül egy villámgyors fojtófogást, a ruhák meg csak akkor érdeklik, ha terepszínûek. És ez így is maradna mindörökké, ha egy félelmetes terrorista névtelen levélben nem fenyegetné meg a szervezõket, hogy bombát fog robbantani a Miss Amerika választáson.

Gracie az egyetlen a testületben, aki eséllyel épülhet be a szépségverseny döntõjébe. Bikinijébe revolvert rejt, kis tüllszoknyájába gumibotot, és az ügy érdekében igyekszik néhány napig úgy tenni, mintha õ is csak bájos, üresfejû, gyenge szépség volna. Ez lesz élete legnehezebb bevetése. És ez lesz a szépségversenyek történetének legkülönösebb széplány-találkozója...

Az ellenállhatatlan Sandra Bullock mellett Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen és William Shatner is két kézzel osztja a poénokat ebben a nagyszerû komédiában.


Extrák:
Magyar extrák
• Jön! Jön! Jön! – Beépített szépség 2.
• 3 kimaradt jelenetek
• 2 audiokommentár Sandra Bullock és Marc Lawrence forgatókönyvíró, illetve Donald Petrie rendezõ közremûködésével (eredeti nyelven)
• 2 kisfilm: A szépségverseny elõkészítése és A szépségverseny
• Elõzetes