Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
IDŐZAVARBAN
OUT OF TIME (2003) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Thriller
Rendezte:Carl Franklin
Szereplők:Denzel Washington, Eva Mendes, Sanaa Lathan
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:114 perc


990 Ft.Nem kapható


Matt (Denzel Washington) Banyan Key, egy floridai kisváros rendõrfõnöke. Keményen dolgozik, ért a szakmájához, munkatársai és barátai tisztelik, a városka közössége szereti.
Banyan Key-t valósággal sokkolja egy brutális, kettõs emberölés, melyben az egyik áldozat éppen a sheriff szeretõje (Sanaa Lathan). Matt nyomozni kezd, s élete egyszerre csak felborulni látszik: bizonyos dolgok napvilágra kerülnek. Ahogy a gyilkossági ügy egyre több részletére derül fény, minden bizonyíték Mattra tereli a figyelmet, és õ lesz az elsõ számú gyanúsított.
Most, hogy a nyomozás teljes erõvel folyik, és számos szakember dolgozik az ügyön, Matt egyszerre csak versenyfutásba kerül az idõvel: meg kell oldania a gyilkosságok ügyét, még mielõtt mások is észreveszik azokat a nyomokat, amelyeket Matt fedezett fel, és amelyek éppen õt magát keverik gyanúba. Mindig néhány lépéssel a saját rendõrsége, a saját munkatársai elõtt kell járnia, mindenkit meg kell elõznie, akiben eddig megbízott, hogy tisztázni tudja a nevét, visszaszerezze becsületét és kiderítse a szörnyû igazságot. A helyzetet bonyolítja, hogy Matt elhidegült feleségét, Alexet (Eva Mendes) szakértõként szintén ráállították az ügyre.
Ahogy a film cselekményének bonyolult szálaiból, váratlan fordulatokkal és csavarokkal szövõdik a történet, egyre fergetegesebben száguldva a robbanásszerû végkifejlet felé, már nyilvánvalóvá válik, hogy az igazság Matt oldalán áll - de nem úgy az idõ...