Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
80 NAP ALATT A FÖLD KÖRÜL MICHAEL PALINNAL (3 DVD)
FULL CIRCLE: WITH MICHAEL PALIN

Formátum:DVD
Szereplők:Michael Palin
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:4:3
Hossz:350 perc


5490 Ft.Nem kapható


Egy csodás õszi reggelen Michael még utoljára rápillant a Reform Klub órájára, mely pontosan 9:45 percet mutat. Eltökélte, hogy 80 nap elteltével pontosan ugyanezen a helyen fog állni, miután a legendás útvonalon bejárta a Földet.
Nem száll repülõre, ahol csak lehet Fogg által használt közlekedési eszközökön utazik. És bár minden jól indul, hamarosan kiderül, hogy a légi közlekedés korában a megbízható viktoriánus vonatmenetrend is megváltozott. Michael kénytelen rádöbbenni, hogy egy XXI. századi utazás során is a dolgok jóról csak rosszra fordulhatnak, azután pedig egyenesen lehetetlenné válnak.
Fél szemét mindvégig a határidõn tartva, Pelin útja Párizs, Velence, Dubai érintésével vezet Bombay-en és Singapore-on át Los Angeles-be, majd onnan átszelve Amerikát vissza Londonba. Utazása során rengeteg érdekes alakkal és változatos kultúrával találkozik, miközben õ is, mint elõdje, versenyben áll az idõvel. Michael Pelin megkapó humora ezt az utazást is feledhetetlen kalanddá varázsolja, de vajon visszaér-e a megadott idõ elõtt Londonba?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
DVD ajánló