Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DEFEKTES DERBI
JOHNSON FAMILY VACATION (2004)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Christopher Erskin
Szereplők:Cedric the Entertainer, Vanessa L. Williams, Solange Knowles, Shannon Elizabeth
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Norvég, Magyar, Horvát, Héber, Halláskárosultaknak: Angol, Görög, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Portugál, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:92 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


A Johnson család összes tagja minden évben egyszer nagy családi összeröffenést tart Missouriban. A korábbi évekhez képest azonban most változott egy kicsit a helyzet. Nate Johnson ugyanis idõközben elvált feleségétõl, és az ex-asszony most csak a három gyerek kedvéért tart velük.

Nate azt reméli, hogy a hosszú út során sikerül újra összemelegednie volt feleségével, a szépséges Dorothy-val, akit a korábbi súrlódások ellenére még mindig nagyon szeret. Ember tervez, a család és a körülmények pedig majdnem végeznek vele! Az út ugyanis minden, csak nem kéjutazás.

A Los Angelestõl St. Louisig tartó utat a családi viták mellett egy dühös rendõrjárõr, néhány felettébb bizarr stoppos, az útszéli vendéglõk gyomorrontó kajája és egy betonkeverõ színesíti, amelyik rosszkor volt rossz helyen. Ez a családi vakáció igazi rémálom, kizárt, hogy ne szeressen újra egymásba az egykori házaspár!