Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KÉS/ALATT - 1.ÉVAD (5 DVD)
NIP/TUCK- THE COMPLETE FIRST SEASON (2003) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Szereplők:Dylan Walsh, Julian McMahon
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar, Olasz
Hang:Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Olasz - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:608 perc


6990 Ft.Nem kapható


Fõhõseink két jól menõ plasztikai sebész, akikrõl nehezen képzelhetõ el, hogy legjobb barátok: A szexfüggõ Christian jó pénzért bárkit bármivé átszab, hisz lelkiismerete rég nincs, és orvosi etikáról hírbõl sem halott. A példamutató családfõ szerepében tetszelgõ Sean neje hûtlenségre készül, fia leszbikusokkal kavar, nem csoda, hogy õ sem fér sokáig a bõrébe.
A klinika mindeközben dübörög. Egymásnak adják a kilincset a furcsábbnál furcsább páciensek. Gengsztereknek kell új arcot faragni, egypetéjû ikreket kell kiigazítani minimum kétpetéjûvé, férfiból kell nõt, nõbõl még nõbbet. És bár az áraknak nem szabnak határt, úgy szabnak át, hogy közben nem vágnak át.
A sorozatban látható szaftos mûtétek, valamint szex- és egyéb jelenetek miatti kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét.


Extrák:
Húsbavágó extrák (magyar nyelven)
• HÁROM DOKUMENTUMFILM A SZÍNÉSZEK ÉS AZ ALKOTÓK MUNKÁJÁRÓL: A SOROZAT A SZIKE ALATT, SZÉP REMÉNYEK: PLASZTIKAI SEBÉSZET A GYAKORLATBAN, IGAZI VAGY HAMIS? – A VARÁZSLATOS SMINKEK ÉS EFFEKTUSOK
• A KIMETSZETT RÉSZEK – BAKIPARÁDÉ
• JELENETEK A VÁGÓSZOBA PADLÓJÁRÓL – KIMARADT JELENETEK
• VIDEOKLIP: A PERFECT LIE