Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
OLIVER TÖRTÉNETE
OLIVERS STORY (1978)

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus
Rendezte:John Korty
Szereplők:Ryan O'Neal, Candice Bergen, Nicola Pagett
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Portugál, Olasz, Német, Magyar, Lengyel, Izlandi, Horvát, Holland, Héber, Halláskárosultaknak: Angol, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Román, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Mono
Német - Mono
Spanyol - Mono
Olasz - Mono
Francia - Mono
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:87 perc


4990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A filmtörténet talán legismertebb és legmeghatóbb szerelmes filmje, a Love Story fõszereplõjének története ebben a filmben folytatódik.

Legnagyobb szerelme, Jenny halála után Oliver nem tudja kiheverni a veszteséget. Mindent megpróbál, hogy enyhítse végtelen fájdalmát. Beletemetkezik a munkájába, és éjjel-nappal ügyvédi irodájában dolgozik. Megbékélésre és feledésre azonban itt sem számíthat, mi több: balos nézetei miatt irodai társai is eltávolodnak tõle.

A sors azonban egy újabb szerelmet tartogat számára. Megismerkedik a gazdag és gyönyörû Marcie-val, de bármilyen szenvedélyesen is szereti a nõt, a múlt mindig kísérti, és Jenny emléke nem hagyja nyugodni. Vajon a régi szerelem, a fájdalmas múlt ellenére lehet még boldog Oliver? Vajon túléli az új kapcsolat azt a nehéz idõszakot, amíg a férfinek sikerül legyõznie démonait?