Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZEMBEN AZ ÁRRAL
IN HARMS WAY (1965)

Formátum:DVD
Műfaj:Klasszikus, Háborús
Rendezte:Otto Preminger
Szereplők:John Wayne, Kirk Douglas, Patricia Neal
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Olasz, Norvég, Német, Magyar, Lengyel, Izlandi, Horvát, Holland, Héber, Halláskárosultaknak: Angol, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Portugál, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Mono
Spanyol - Mono
Olasz - Mono
Német - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:160 perc


4990 Ft.Nem kapható


1941 december 7-ének reggelén Rockwell Torrey kapitány irányításával egy nehéz-cirkáló, William McConnel parancsnoksága alatt pedig a Cassidy romboló indul útnak Pearl Harborból. Õk ketten és még talán egy maroknyi hadihajó vészelte csak át a japánok váratlan bombatámadását, és most arra készülnek, hogy utolsó erejükkel ellencsapást mérjenek a támadókra.

Az üzemanyaguk azonban fogytán, és egy hibás manõvernek köszönhetõen az eredeti iránytól is eltérnek, ráadásul komoly sérülések keletkeznek a hajón… Torrey kapitányt az eset után felmentik az aktív szolgálat alól és irodai munkára vezénylik.

A történetben még számos figura személyes sorsát ismerhetjük meg, és ezek mind összefüggésben vannak a támadással. Parancs-megtagadás, ellenoffenzíva, apák és fiúk egymásra találása, tengeri csaták és a háború árnyékában is feléledõ romantika - annyi történet, amennyi akár három filmre is elegendõ alapanyag lenne!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
3 elõzetes
Így készült a film