Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MEGÉRINT A HALÁL
KISS OF DEATH

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Barbet Schroeder
Szereplők:David Caruso, Samuel L. Jackson, Nicolas Cage, Helen Hunt, Stanley Tucci, Michael Rapaport, Ving Rhames, Philip Baker Hall
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Angol, Lengyel, Cseh, Héber, Svéd, Egyéb
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1


3990 Ft.Nem kapható


Jimmy (David Caruso) jó ember akar lenni. Az eddigi bûnözõ tisztes polgári életet szeretne kialakítani, gyönyörû feleségével (Helen Hunt) családot akar alapítani. A sors azonban közbeszól. Egyik este Ronnie, Jimmy testvére, segítséget kér Jimmytõl. A feladat, lopott autók leszállítása a megrendelõnek. Ha a feladat nem sikerül, Ronnie-t megöli a maffia. Az akció balul sül el, a rendõrök lekapcsolják a szállítmányt, lövöldözés kezdõdik, melyben egy rendõr életét veszti. Jimmy-t elítélik és bebörtönzik. Jimmy azonban becsületes ember, nem adja fel megbízóit egészen addig, amíg a fülébe nem jut, hogy elárulták õt… Jimmy csalódván minden emberi értékben elhatározza, hogy segít a rendõröknek és beépül a helyi maffiába, hogy megbuktassa a kegyetlen alvilági vezért (Nicolas Cage).

A Megérint a halál Barbet Schroeder filmje egy rendkívül kemény, erõszakos zárt bûnözõvilágról, melyben ha kiderül, hogy titkolsz valamit, a halál fia vagy. David Caruso meggyõzõen játssza a meggyötört, becsapott embert, míg Nicolas Cage fantasztikus a tõle szokatlan, erõszakos, kemény maffiavezér szerepében.