Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ELSŐ HÓ + KARÁCSONYI KALAND


Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:IPH
Hang:Magyar - Stereo


690 Ft.Nem kapható



Az IPH Kft.legújabb DVD mellékletes magazinja, ami elsősorban gyerekeknek szól, tekintve, hogy a mellékletén 2 db mesefilm található!

Elsõ hó

Egy kedves történet Seanról, a kis vadkacsáról, aki egy szerencsétlen véletlen folytán lemarad családjától, akik a téli hideg elõl délre indultak csapatukkal. Sebesülten és társtalanul kell gondoskodnia magáról, miközben az idõ egyre zordabbra fordul. Kalandjai során szüksége lesz találékonyságára, egy csipetnyi optimizmusra, és egy hatalmas mezei egér némileg szertelen támogatására. Voley segítségével Sean megbirkózik a túlélés nehéz feladatával, és ami még ennél is fontosabb, felfedezi az igaz barátság értékét.

Karácsonyi kaland

Karácsony éjjelén Mikulás szánjáról lehullik egy csomag, és egy jól irányzott huppanással egy kis pajtában landol. Ezzel egy-kettõre felforgatja három kis állat, Archie, a nyúl, Babs, a kismalac és Duke, a hörcsög nyugodt és unalmas mindennapjait. Az elveszett ajándéknak napkeltéig rendeltetési helyére kell jutnia, így kezdetét veszi az izgalmas kaland, amely által életük örökre új értelmet nyer.