Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZÁGULDÁS ÉLETRE-HALÁLRA
DRIVE (1997)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Steve Wang
Szereplők:Brittany Murphy, Marc Dacascos
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 / 16:9
Hossz:95 perc


690 Ft.Nem kapható


A Száguldás életre-halálra címû DVD technikai paraméterei a következõk:
2 oldalas extra változat
Játékidõ: magyar verzió: 95 perc; angol verzió: 112 perc
Képarány: magyar verzió: 4:3; angol verzió: 16:9 (1:85)
Hang: Magyar 2.0 Dolby Digital, Angol 5.1 Dolby Digital
Felirat: magyar
Extrák: DVD 10; kétoldalas lemez; egyik oldalon 4:3-as kép; 2.0 DD magyar hang; a másik oldalon vágatlan, eredeti 16:9-es kép 5.1-es hang, magyar felirat

2008-ban járunk. Malik Brody (Kadeem Hardison) számára élete legrosszabb napja következik el: a férfi ugyanis néhány óra különbséggel nem csupán az állását, de az asszonyát is elveszíti, és éppen egy San Franciso-i kocsmában búsul, amikor egy pillanat alatt még katasztrofálisabb szintre süllyed az élete: négy bérgyilkos tör be a helyiségbe, hogy végezzenek egy fickóval, ám az nemcsak látványosan kibújik a kezük közül, de Malik testét fedezéknek használva el is tûnik a színrõl.

Malik kénytelen túszként elrablójával, Toby Wonggal (Mark Dacascos – Farkasok szövetsége) tartani, akirõl idõközben kiderül, hogy egy hongkongi kutatóintézet laborjából szökött meg: testébe kísérleti céllal egy bioenergetikus modult építettek, mely többszörösére növeli fizikai erejét. Toby számára ez azonban nem élete legnagyobb élménye, így menekülõre fogva a dolgot éppen Los Angelesbe tart, hogy eltávolíttassa testébõl a számára felesleges modult. Kettejük menekülése nemsokára látványos és kirobbanó hajszává vadul, ugyanis a Leung Corporation által rájuk szabadított bérgyilkosok nem tágítanak a nyomukból.