Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DÉMONI HARANGOK
THE BELLS OF INNOCENCE

Formátum:DVD
Rendezte:Alin Bijan
Szereplők:Chuck Norris, Mike Norris, Carey Scott
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9


1990 Ft.Nem kapható


Három gyerekkori jó barát, Jux (Mike Norris), Conrad (David White) és Oren (Carey Scott) egy repülõn Mexikóba tart, hogy hirdessék az Igét és Bibliát vigyenek az ott élõ keresztényeknek, gépük azonban valamilyen rejtélyes ok folytán elromlik és lezuhan valahol Texas kietlen, sivatagos közepén.
A barátok szerencsésen túlélik a landolást, majd többórás gyaloglást követõen megérkeznek egy isten háta mögötti kisvárosba, Ceresbe. Nemsokára tapasztalniuk kell, hogy valóban egy Istentõl elszakadt településen vannak, ugyanis nem elég, hogy Ceres nagyon furcsa lakosai teljesen elzárkóztak a külvilágtól és az egyetlen kapcsolatukat csak egy kívülálló, titokzatos fickó, Matthew (Chuck Norris) rövidhullámú rádiója jelenti, a polgárok egy õsi, a végpusztulásról és megváltásról szóló prófécia beteljesedésére várnak.
Jux, Conrad és Oren elõtt lassan nyilvánvalóvá válik, hogy balesetük korántsem volt véletlen, sõt, õk azok a kiválasztottak, akiknek fel kell venniük a harcot a Cerest uraló démoni erõkkel szemben, hogy csakis Istenbe vetett hitükkel felfegyverkezve szembeszálljanak a legnagyobb ellenséggel, a Sátánnal