Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MAD MAX
MAD MAX

Formátum:DVD
Műfaj:Sci-Fi, Akció
Rendezte:George Miller
Szereplők:Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne
Forgalmazó:Warner
Feliratok:Magyar, Angol, Német, Francia, Olasz, Lengyel, Görög, Cseh, Török, Horvát, Spanyol, Héber, Svéd, Egyéb
Hang:Angol - Mono
Német - Mono
Spanyol - Mono


5050 Ft.Nem kapható


Végre nálunk is megvásárolható a végítélet-akciófilmek egyik klasszikusa, a Mel Gibson fõszereplésével készült Mad Max. A film rendkívül erõszakosan ábrázolja a jövõ lecsupaszított, értékhiányos világát, amelyekben a bandák egymással és a rendõrökkel küzdenek. A fõszereplõ Mel Gibson evvel a filmmel tört be az amerikai filmgyártás fellegvárába, Hollywoodba.

A jövõ. Az apokalipszis után a világ népessége két táborra szakadt. A nagyobb hányad bandákba verõkbe rablással, fosztogatással, sorozatos kegyetlenkedésekkel tölti mindennapjaikat. A kisebb hányad még próbál küzdeni azért, hogy ismét helyreálljon a rend és a béke, számuk azonban napról-napra kevesebb. Fõhõsünk Max az utolsó autós-rendõrök egyike. Feltuningolt speciális járõrautójával napról-napra igyekszik a bûnözõk számát csökkenteni. Fõhõsünk lélekben már feladta a harcot és minden vágya, hogy visszavonulva családjának élhessen. Fõnöke rábeszélésre végleges elhatározása elõtt még pihen néhány hetet feleségével és kisgyerekével.

A vakáció azonban tragédiába fullad, egy motoros banda meggyilkolja Max családját, így akarván bosszút állni egykori társuk haláláért. Max összeomlik és lelkét egyetlen célnak rendeli alá: Mindenáron bosszút akar állni családja haláláért, egyenként akar leszámolni a banda összes tagjával… A leszámolás elkezdõdik…

George Miller filmje, mely még két hasonlóan sötét hangulatú folytatást is megért, rendkívül kemény és pesszimista jövõképével, õrületes akcióorgiáival a mûfaj kedvelõinek egyik alapfilmje.




Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Eredeti ausztrál hangsáv