Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HALOTT GENGSZTEREK


Formátum:DVD
Rendezte:Robert Patton-Spruill
Szereplők:John Leguizamo, Ving Rhames, David Caruso, Linda Fiorentino
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Nincs
Hang:Angol - Dolby Stereo
Magyar - Dolby Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:81 perc


990 Ft.Nem kapható



A magazin tartalmából
- Dealer
- Anne Hathaway
- Cápamese
- Collateral
- Filmek a jövôbôl (Coming Soon)


Ha profinak tartod magad, viselkedj is profi módon!
Pike (Ving Rhames) az utóbbi éveket a rácsok hûvösében töltötte, ám újra eljön számára a napsütés, amikor büntetését letöltve szabadul a börtönbôl. Az exsittes ez idáig mindig a rossz oldalt választotta, így nem véletlen, hogy némi gyanakvással fogadja egy régi barátja, Crane (Forest Whitaker) ajánlatát, a nemes egyszerûséggel az évszázad mûkincsrablásának tervezett akció ötletét. Pike – igaz, a potom 15 millió dolláros sikerdíjat hallva – végül rábólint az üzletre, és három tettestárssal (David Caruso, John Leguizamo és Donnie Wahlberg) kiegészülve kezelésbe vesz egy bostoni mûvészeti galériát.

Egyikük sem sejti azonban, hogy egy nyomkövetô alapján a rendôrség csakhamar a nyomukra bukkan, ha pedig ez sem elég a rosszból, ellenük dolgozik az a tény is, hogy az ötletadó Crane sajnálatos módon elhalálozik. A szorult helyzet kulcsa Pike kezében van, ugyanis egyedül ô ismeri a bizniszt lebonyolító orgazda címét, ám mivel társai egyáltalán nem bíznak benne, a magukra maradt bûnözôk együttesen a napfényes Miami felé veszik az irányt.
Útközben azonban egy lány (Linda Fiorentino) is csapódik hozzájuk, akinek aztán Spike – sokadik hibáját elkövetve – kikotyogja menekülésük úti célját.

Ez pedig igen végzetes ballépésnek bizonyul