Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FANTOMAS TRILÓGIA
FANTOMAS BOXSET (3DVD)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:André Hunebelle
Szereplők:Jean Marais, Louis De Funes, Mylene Demongeot
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Francia - Dolby Stereo
Magyar - Dolby Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:303 perc


19990 Ft.Nem kapható


Fantomas:

Fantomas az zseniális mesterbûnözõ feldühõdik, amikor az egyik bûntette után, Juve felügyelõ a TV nyilvánossága elõtt kijelenti, hogy õ nem is létezik. Azt pedig már végképp nem tûri el az ezerarcú Fantomas, hogy Fandor, az újságíró olyan kitalált interjút jelentessen meg, amit elvileg vele készített. Bosszúból elrabolja az újságírót és Fandornak öltözve követi el az újabb bûntényeket. Juve felügyelõ pedig lohol a bûn után.

Fantomas visszatér:

Fantomas elrabol egy híres tudóst, hogy az olyan fegyvert fejlesszen ki neki, amivel az emberisséget sarokba szoríthatja. Terve megvalósításához egy másik tudóst is el akar rabolni, de ekkor már színre lépnek az elõzõ rész hõsei is, hogy kelepcébe csalják a félelmetes bûnözõt. Fandor, az újságíró beöltözik a professzornak, Juve felügyelõ pedig összekuszálja a szálakat.

Fantomas a Scotland Yard ellen:

Fantomas milliomosokat zsarol meg, amennyiben nem hajlandók fizetni neki, akkor megöli õket. Fandor és Juve felügyelõ egy skóciai kastélyba érkezik, ahol milliomos házigazdájuk vendégeként veszik fel a harcot az ezerarcú Fantomas ellen.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
DVD ajánló
Elõzetesek