Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
RENDŐRAKADÉMIA 1-7. (4 DVD) KÉTOLDALAS LEMEZEKKEL
POLICE ACADEMY COLLECTION 1-7.

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Jerry Paris, Alan Metter, Jim Drake
Szereplők:Steve Guttenberg, George Gaynes, Bubba Smith, David Graf
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Mono
Magyar - Mono
Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 / 4:3


29990 Ft.Nem kapható


Rendőrakadémia 1.

Magyar, Angol: Mono
Kép: 16:9 - 1.85:1
Hossz: 92 perc


Épphogy megjelent a felhívás, az önkéntesek máris özönlenek be a Rendőrakadémia kapuin. A rendőrségnél ugyanis többé nem szempont az újoncok magassága, súlya, iskolázottsága. Az sem gond, ha nem tudja, mennyi 1x1, vagy hogy hol csöng ki a 107-es hívószám. Egy a lényeg: tettre készek, szolgálnak és vétenek!

A Rendőrakadémia világra szóló sikerét jelzi a hét fergeteges mozifilm, amely ma is milliók nagy kedvence. Az első rész 20. születésnapja alkalmából most extra változatban jelenik meg a film. Újra átélhetjük a bolondos legénység legelső nagy kalandját. E vásott, kétbalkezes, vidám zsaruk nélkül a Föld biztosan sokkal komorabb hely lenne!


Rendőrakadémia 2. - Az első megbízás

Magyar, Angol: Mono
Kép: 16:9 - 1.85:1
Hossz: 83 perc

Az utcákon dühödt punk-bandák garázdálkodnak, soha nem látott bűnözési hullám tombol a városban. Eszelős suhancok fosztogatnak, a falfirkák csak szaporodnak, a helyzet már szinte elviselhetetlen. De csak szinte, mert a Rendőrakadémia újonc csapatával nem számolt az alvilág!

A Rendőrakadémia frissen végzett idétlen-esetlen rendőrosztaga Az első megbízatásban is rendesen elgatyázza a rosszfiúkat, és egy percre sem hagyja nyugodni a rekeszizmokat. A tökéletlenek élén Steve Guttenberg és George Gaynes intézkedik, a rettegett punkvezér szerepében pedig Bobcat Goldthwait randalírozik. A humor rohamosztaga ismét az utcákon szolgál, vét és nevettet.


Rendőrakadémia 3. - Indul a kiképzés

Magyar, Angol: Mono
Kép: 16:9 - 1.85:1
Hossz: 80 perc

A Rendőrakadémia-sorozat 3. része sem okoz csalódást, kedvenc rendőreink ismét „fergeteges és pihent humorral” (Vincent Canby, The New York Times) teljesítik az ütődött parancsokat.

Éretlen, ügyefogyott, balfék civilek akadémián tanulják, hogyan legyenek éretlen, ügyefogyott, balfék zsaruk. Ám pénzhiány miatt az állam két rendőriskolája közül egyet be kell zárni. No de melyiket? Őrületes verseny veszi hát kezdetét a két akadémia közt. Így most hőseinken a sor, hogy megmutassák, jobbak a szomszédos elitképző növendékeinél. Mahoney (Steve Guttenberg), Hústorony (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Hooks (Marion Ramsey) és Callahan (Leslie Easterbrook) is akcióba lendül a hóbortos Lassard parancsnok (George Gaynes) iskolájáért. Mindenkinek jogában áll hallgatni… de mégis jobb egy jót röhögni.


Rendőrakadémia 4. - Civil osztag

Magyar, Angol: Mono
Kép: 4:3 - 1.33:1
Hossz: 84 perc

Nem kétséges, hogy a város a feje tetejére áll már attól is, ha a Rendőrakadémia növendékei rajzanak ki az utcákra, hogy rendet tegyenek. Most azonban komoly rendőrhiány van az őrsön, így még önkéntes civileket is bevonnak a közbiztonság védelmére.

A lelkes polgárok bevetését természetesen megelőzi Lassard parancsnok (George Gaynes) híres akadémiai kiképzésének gyorstalpaló változata! Az örök ellenlábas, Harris hadnagy (G.W. Bailey) kapva kap az amatőrök ügyetlenségén, és megpróbálja lejáratni a Rendőrakadémiát. De ezt sem Mahoney (Steve Guttenberg), sem a bombázó riporternő (Sharon Stone), sem a csupaszív rendőrgyakornokok nem hagyják annyiban. Szembeszállnak a rosszindulattal – földön, vízen, levegőben!



Rendőrakadémia 5. - Irány Miami Beach

Magyar, Angol: Mono
Kép: 4:3 - 1.33:1
Hossz: 86 perc

Hol nyaraljon a rendőr, ha nem a napfényes Miami Beachen? Mivel Lassard parancsnok elnyerte az évtized rendőrének járó kitüntetést, az ünnepélyes átadásra az egész osztag Miamiba utazik. Csakhogy hőseinkkel ellentétben, a bűnözők nem mennek szabadságra.

Lassard kapitány pechére gyémántrablók útját keresztezi, akik még el is rabolják. Ráadásul a simlis Harris hadnagy ismét a parancsnok mielőbbi nyugdíjazásán mesterkedik. Így nem marad más hátra, mint a koktélos poharakat pisztolyra, a bikinit pedig egyenruhára váltani, és újra kedvenc rendőreinken a sor, hogy megmentsék a szórakozott Lassard kapitányt, és fülön csípjék a tetteseket.


Rendőrakadémia 6. - Az ostromlott város

Magyar, Angol: Mono
Kép: 16:9 - 1.85:1
Hossz: 80 perc

Az alvilág az ördögi Káosz-hadművelet tervével készül átvenni a város feletti uralmat. De a Rendőrakadémia legütőképesebb – és egyben legütődöttebb – csapata katonásan zárja sorait, és most is állja a gengszterek ostromát.

A bankokat és ékszerboltokat fosztogató, jól szervezett bűnbanda mögött ezúttal egy rejtélyes, agyafúrt vezér áll. De az ügyek nyomozása során sötét gyanú merül fel: a veszélyes maffiózóknak beépített emberük lehet az Akadémián… Ezért az összes jól ismert, tökkelütött zsaru és az iskola legjobb öregdiákjai újra bevetésre indulnak, hogy kiderítsék az igazságot, és megfékezzék az egyre durvuló erőszakhullámot. Rendőreink ugyan a 6. részre sem lettek okosabbak, de helyén van a szívük, és ha a szerencse is melléjük szegődik, elpáholják a rosszfiúkat, és poénokban sem lesz hiány.


Rendõrakadémia 7. - Moszkvai küldetés

Magyar, Angol: Dolby Surround
Kép : 16:9 - 1.85:1
Hossz: 80 perc

A Rendõrakadémia legénysége a bûvös 7. részt a zimankós Moszkvában ünnepli – persze munkával és a tõlük megszokott nyomozói szakértelmük fitogtatásával.

A szórakozott Lassard parancsnok (George Gaynes), a géppuskaszájú Jones (Michael Winslow), a stukker-mániás Tackleberry (David Graf), a formás testû Callahan (Leslie Easterbrook) és a folyton puffogó Harris (G.W. Bailey) most – a nemzetközi bûnüldözés jegyében – egyesíti erõit az orosz rendõrfõnökkel (Christopher Lee) és fagyos modorú tolmácsnõjével (Claire Forlani). A cél a veszélyes orosz keresztapa, Konsztantyin Konali (Ron Perlman) letartóztatása. A feladat nem könnyû, hiszen a hírhedt maffiózó jól álcázott számítógépes programjával a világ bármely pontjáról képes nyom nélkül pénzt vagy akár rendõrségi adatbázisokat is elemelni.


Extrák:
Rendőrakadémia 1.

• Audiokommentár Steve Guttenberg, Michael Winslow, Leslie Eastbrook, G.W. Bailey, Hugh Wilson rendező és Paul Maslansky producer közreműködésével
• Vadonatúj dokumentumfilm: Az Akadémia falai mögött: A titkos akták feltárulnak
• Előzetes
• Interaktív magyar menük

Rendőrakadémia 2.

• Vadonatúj dokumentumfilm: Botcsinálta hősök
• Előzetes
• Interaktív magyar menük


Rendőrakadémia 3.

• Vadonatúj dokumentumfilm: Bőrig ázva: Szép emlékek
• Előzetes
• Interaktív magyar menük

Rendőrakadémia 4.

• Vadonatúj dokumentumfilm: Civilek a pályán
• Kimaradt jelenetek
• Rejtett extra: Videofelvételek a forgatásról
• Előzetes
• Interaktív magyar menük

Rendőrakadémia 5.

• Vadonatúj dokumentumfilm: Személycsere
• Előzetes
• Interaktív magyar menük

Rendőrakadémia 6.

• Vadonatúj dokumentumfilm: Szentségtelen szövetség: Visszatekintés
• Előzetes
• Interaktív magyar menük

Rendõrakadémia 7.

• Vadonatúj dokumentumfilm: A küldetés mögött
• Elõzetes
• Interaktív magyar menük