Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TARZAN GYŰJTEMÉNY (6 FILM - 4 DVD) KÉTOLDALAS LEMEZEKKEL
TARZAN BOXSET (4DVD)

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland, Klasszikus
Rendezte:W.S.Van Dyke, Richard Thorpe
Szereplők:Johnny Weissmüller, Maureen O'Sullivan
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Mono
Magyar - Mono
Képformátum:4:3 - 1.33:1 FF
Hossz:508 perc


14990 Ft.Raktáron
Használt


Tarzan, a majomember:

Jim Parker csodaszép lánya, Jane és egy Holt nevû fotográfus társaságában az elefántok temetkezési helye után kutat valahol Afrikában. Az elefánttemetõ helyett a legendás majomemberre, Tarzanra bukkannak, akit pillanatok alatt elbûvöl Jane ellenállhatatlan szépsége. Amikor a Parker-expedíció bajba kerül, Tarzan a segítségükre siet, ám Jim életét már nem tudja megmenteni: a férfi meghal az elefántok temetkezõhelyének õreivel folytatott csatában. Jane azonban úgy dönt, hogy bátor megmentõjükkel, Tarzannal marad a dzsungelben.

Tarzan szökése:

Jane unokatestvérei, RIta és Eric azért jöttek, hogy rávegyék a lányt, térjen vissza velük Angliába egy családi örökség miatt. Vezetõjük a vadonban egy fehér vadász, Fry kapitány, aki titokban azt tervezi, hogy fogságba ejti Tarzant és jó pénzért vásári mutatványt csinál belõle.

Tarzan és asszonya:

Jane régi barátja, visszatér a dzsungelbe: kapzsi lelke nem nyugszik, amíg meg nem szerzi a vadon mélyén nyugvó legendás elefántcsontokat. A szíve mélyén azt reméli, visszacsábíthatja Jane-t a "civilizált" világba. A lánynak azonban esze ágában sincs otthagyni Tarzant és a vadont...

Tarzan és fia:

Lezuhan egy repülõ és az egyetlen túlélõ egy csecsemõ. Csita talál rá és elviszi Tarzannak. Jane ragaszkodik hozzá, hogy õk neveljék fel az elárvult fiút. Megjelennek az igazi szülõk rokonai, akik a fiú után kutatnak a dzsungelben. Amikor kiderül, hogy Tarzan fia hatalmas vagyon örököse, hamar elszabadulnak az indulatok...

Tarzan titkos kincse:

Arany! Tarzan Fia aranyat talál a tó mélyén, ahol nap mint nap úszkál. A Fiút egyenlõre azonban sokkal jobban érdekli a "civilizált világ", amirõl Jane mesélt neki, és egy nap elindul, hogy megkeresse a "civilizációt". Humor és izgalmak a sorozat egyik legjobban sikerült darabjában.

Tarzan New Yorkban

A Fiú újra bajba keveredik: cirkuszosok rabolják el és New Yorkba viszik - azt akarják, hogy Tarzan fia a porondon hasznosítsa azt az egyedülálló képességét, hogy képes "beszélni" az állatokkal. Tarzan és Jane a nyomukba erednek és meg sem állnak a nagyvárosig.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Extrák a 4.lemezen:

Dokumentumfilm
Werkfilm
Kisfilmek
Elõzetes