Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BARBIE - A HERCEGNŐ ÉS A KOLDUS (SLIM TOKOS!)
BARNIE: THE PRINCESS AND THE PAUPER (2004) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm
Rendezte:Owen Hurley
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Cseh, Görög, Lengyel, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:85 perc


2990 Ft.Nem kapható


Reuben Feffer remekül él úgy és abból, hogy mindig biztosra megy. Egy vezetõ biztosító kockázatbecslõjeként õ a veszély minimalizálásának szakembere - mottója, hogy aki nem kockáztat, az nem is veszít. Polly Prince ezzel szemben szerencsejátékként éli meg az életét, élvezi, hogy sodródó életstílusa milyen váratlan helyzetekbe hozza. Mindig van új lehetõség - új állás, másik lakás egy másik városban - ha a jelenlegi nem jönne be. Nem nagy ügy, ugorjunk.
Így hát amikor egy véletlen találkozás ugyanarra a bulira sodorja hõseinket, a nemrég (és csúnyán) faképnél hagyott Reuben úgy dönt: ez egyszer a véletlenre bízza magát. Egy randevú Pollyval talán visszalendíti életét a szokott kerékvágásba, hiszen a lány vonzó, életteli, vicces - és végül is egyszer már találkoztak, hetedikes korukban. Mennyit változhat egy ember ennyi idõ alatt, nem igaz?
Nos, Pollynak hetedikben valószínûleg még nem voltak tetkói. És nem bukott a fûszeres kajákra, a vérbõ salsa táncra, vagy az ex-pasik szuvenírjaira, mint amilyen például az a félvak menyét, amit Olaszországból hozott. Reuben pedig általánosban még nem tervezte meg aprólékosan elõre minden kis lépését, és még nem élt ennyire kényszeresen biztonságos életet. Ám az élet csupa kockázat, hát még a szerelem...


Extrák:
Interaktív beszélõ Barbie menük
Jelenetek közvetlen elérése
Karaoke
Elõzetes